Gjest Carmensita Skrevet 15. februar 2006 #21 Del Skrevet 15. februar 2006 Jeg tror at når det skal være sukker i gjærbakst som ikke skal være søt, så er det for å gi litt næring til gjærsoppen, rett og slett. Baksten skal bli bedre hevet og "lettere" ← Det var det jeg trodde også, så jeg var forberedt på et mislykket resultat. Men de ble både luftige og gode. Stod litt lenger til heving bare. Skal helt klart teste ut flere oppskrifter. På gjærbakst fungerer det hvertfall veldig bra med kesam i stedet for smør/olje, blir saftig og godt. Så det er bare sukkeret som blir en utfordring..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 15. februar 2006 #22 Del Skrevet 15. februar 2006 Sukkeret i ikke-søt-gjærbakst er bare for hevingens skyld. Du kan såklart sløyfe det helt og bare heve det litt lengre. Vurderer å justere brownies-oppskrifta mi ganske kraftig nå... ← Funker fint det Samtidig så reduserer jeg på fettmengden, gjerne 200 gram smør i stedet for 300 gram, og det fungerer også fint. Den blir kjempegod uansett. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå