AnonymBruker Skrevet 14. mai #1 Del Skrevet 14. mai Hei! Jeg holder på å lage en gryte, men ser at jeg har puttet litt for mye vann i den. Er det noe jeg kan gjøre for å gjøre denne gryten mindre flytende og mer tykkere? Anonymkode: edcba...9af Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mai #2 Del Skrevet 14. mai Maisenna rørt ut i vann eller potetmelpulver. Vær forsiktig og la det koke opp før du eventuelt tilsetter mer Anonymkode: d6d04...0be 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mai #3 Del Skrevet 14. mai Spørs jo hvor mye mer? Du kan jo koke vekk vannet.. Tilsetter du pasta vil det redusere væske Anonymkode: 4817b...b99 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mai #4 Del Skrevet 14. mai Ris, pasta eller tørre linser vil tykne gryten, men tar tid. Du kan også lage jevning av enten potetmel, maizenna eller hvetemel og vann, melk eller annen kald veske. Bland dette godt sammen. Ta gryten av varmen, og tilsett jevning mens du rører. Kok opp. Hvetemel må koke 5-10 minutter. Det aller enkleste er å kjøpe maizenna brun jevning. Denne kan du bare drysse oppi gryten, røre inn og koke opp. Alternativt kan du bruke en posesaus, f.eks kjøttkakesaus, men det avhenger litt av gryteretten. Anonymkode: b9781...9e3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mai #5 Del Skrevet 14. mai Pleier bare å øse av litt væske jeg. Anonymkode: 1b151...e1c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mai #6 Del Skrevet 14. mai Øser det stort sett bort, men har jeg god tid, så kan jeg koke det ned. Anonymkode: 8d678...5e1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå