AnonymBruker Skrevet 27. april #1 Del Skrevet 27. april Dere som spiser pølse i vaffel, bruker dere syltetøy eller ketchup som ornamentering? Spør for en venn. Anonymkode: 65690...03b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april #2 Del Skrevet 27. april Syltetøy! Anonymkode: 6b990...449 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Olive_North Skrevet 27. april #3 Del Skrevet 27. april Først en med ketchup, så en med syltetøy Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april #4 Del Skrevet 27. april Sennep fra Grønberg og ketchup. Kan til og med slenge på litt løk. Syltetøy passer ikke til pølse, da tar jeg heller en vaffel med syltetøy til dessert. Anonymkode: 07e49...ab0 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april #5 Del Skrevet 27. april Bruker ingen av delene. Anonymkode: c0677...42e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april #6 Del Skrevet 27. april Ingen av delene, tar den bar 🥷🏻 Anonymkode: 44593...bb7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fru Uperfekt Skrevet 27. april #7 Del Skrevet 27. april AnonymBruker skrev (15 minutter siden): Sennep fra Grønberg og ketchup. Kan til og med slenge på litt løk. Syltetøy passer ikke til pølse, da tar jeg heller en vaffel med syltetøy til dessert. Anonymkode: 07e49...ab0 Tyttebærsyltetøy fungerer gull til pinnekjøtt pølse i brød eller lompe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april #8 Del Skrevet 27. april honning og majones Anonymkode: bfa96...935 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå