AnonymBruker Skrevet 26. april #1 Del Skrevet 26. april Jeg har for første gang kjøpt et glass lemon curd som skal blandes med kremfløte til bruk på en kake. Men ser når jeg åpner glasset at lemon curd er ganske stivt i konsistensen og vanskelig å røre inn i ferdig pisket krem. Hadde trodd den var mer som syltetøy, men langt derifra. Noen som vet om jeg kan varme den opp på svak varme, og røre den inn i kremen etter at den er avkjølt? Anonymkode: f62b5...880 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. april #2 Del Skrevet 27. april Jeg hadde heller forsøkt å romtemperere den og røre den myk før jeg blandet med krem. Jeg mistenker at den kan skille seg om den varmes opp. Anonymkode: 13747...8f0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå