Gjest Gjest Skrevet 8. februar 2006 #1 Del Skrevet 8. februar 2006 Ungene mine liker veldig godt havregrøt. De spiser det til frokost og kvelds. Utenom har de et brødmåltid og middag i løpet av en dag. Kan de fortsette med dette? Jentene er 3 og 5 år, så det blir jo litt sukker på toppen, men det er jo sukker i annen mat også... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Very Victoria Skrevet 8. februar 2006 #2 Del Skrevet 8. februar 2006 Havregrøt er svært næringsrik frokostmat, du kan ha helt god samvittighet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 8. februar 2006 #3 Del Skrevet 8. februar 2006 Du kan jo forsøke med eple- og appelsinbiter oppi grøten, og bananskiver og rosiner på toppen? Bedre enn sukker. Havre er svært sunt, ikke minst pga. innholdet av umettede fettsyrer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 8. februar 2006 #4 Del Skrevet 8. februar 2006 (endret) Jeg pleier også å ha en blanding av frisk og tørket frukt i selve grøten, feks eplebiter og oppskåret tørket aprikos (sunnest med usvovlet aprikos, kjøpes på helsekost). Gjerne også litt kanel. Pære, dadler eller svisker vil sikkert også passe godt. Frukten søter grøten naturlig. Eventuelt kan du tilsette en liten skvett lønnesirup tilslutt (et noe sunnere alternativ enn hvitt sukker) - da blir sukker på toppen ihvertfall helt overflødig. Bare pass på at barna ikke sukrer grøten likevel, da! Endret 8. februar 2006 av piaf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå