Pimbila Skrevet 7. februar 2006 #1 Del Skrevet 7. februar 2006 Vi var flere som ergret oss over denne stripen på pitabrødet (Les tråden her) Jeg sendte mail til hatting.dk, der jeg lurte på hvorfor de delte pitabrødet slik. Her er svaret: Hej XXX Tak for din mail. Striben på pitabrødene er faktisk ikke tænkt som en linie til at dele brødene med - selvom jeg er helt enig med dig i, at det ser sådan ud. Den er nødvendig for at dampen kan slippe ud af brødene når vi bager dem. Når man bager pitabrød puster lommen sig helt op, og hvis vi ikke har nogle huller, den kan slippe ud af, vælger den at slippe ud i siderne hvorved brødene får revner, som gør dem ubrugelige... Jeg har undersøgt, om vi kan styre striben bedre, så den altid sidder samme sted, men det kan vi desværre ikke.... Med venlig hilsen/Best regards Anja Hansen Product Manager Hatting Bageri Så nå vet dere det. Noen må jo ta tak i problemene våre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 7. februar 2006 #2 Del Skrevet 7. februar 2006 Er dette virkelig et irritasjonsmoment for folk??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 8. februar 2006 #3 Del Skrevet 8. februar 2006 SÅ BRA!!! Har ikke fått med meg denne diskusjonen jeg, men nå har dere jo fått svar i hvertfall! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjesta Skrevet 8. februar 2006 #4 Del Skrevet 8. februar 2006 morsomt! Jeg har alltid trodd at det var delestripe........ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Catwoman Skrevet 8. februar 2006 #5 Del Skrevet 8. februar 2006 Hvordan har det seg da at andre klarer å bake pitabrød uten "delestripe" og uten at det revner i sidene? De jeg plier å kjøpe har ingen strripe på seg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
NullHull Skrevet 8. februar 2006 #6 Del Skrevet 8. februar 2006 Hvordan har det seg da at andre klarer å bake pitabrød uten "delestripe" og uten at det revner i sidene? De jeg plier å kjøpe har ingen strripe på seg ← Enig med deg, har heller aldri sett dette på "mine" pitabrød :klø: ? Kan være at danskene har større behov for å få sluppet ut litt damp innimellom kanskje? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bamsemums Skrevet 8. februar 2006 #7 Del Skrevet 8. februar 2006 Ahhh.. det er derfor den stripen er der, ja kjekt å vite gitt :icon_razz: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Carmensita Skrevet 8. februar 2006 #8 Del Skrevet 8. februar 2006 Kan være at danskene har større behov for å få sluppet ut litt damp innimellom kanskje? ← Den var go'! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sun Mei Skrevet 8. februar 2006 #9 Del Skrevet 8. februar 2006 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 8. februar 2006 #10 Del Skrevet 8. februar 2006 Tenk at mat kan være så morsomt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
monja Skrevet 8. februar 2006 #11 Del Skrevet 8. februar 2006 Er det virkelig noen som irriterer seg over dette? Tror ikke jeg har lagt merke til stripen en gang jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jordbær Skrevet 8. februar 2006 #12 Del Skrevet 8. februar 2006 Ja, jeg gjør! All maten min raser ut av pitabrødet! Derfor irriterer det meg (må jo kunne ta det opp med en tråd, mtp de førti banatwisten fikk ;D ) Ellers, tusen takk Pimbila, som faktisk var så smart at hun spurte hatting! Blomst til deg. (Rare damphull) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hu i Svingen Skrevet 8. februar 2006 #13 Del Skrevet 8. februar 2006 Fnis! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå