AnonymBruker Skrevet 5. april #1 Del Skrevet 5. april Noen tips? :-) Anonymkode: ff8a3...b06 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #2 Del Skrevet 5. april Taco Pølsegrateng Lasagne Sushi Ovnsbakt laks Anonymkode: 508d0...9c0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #3 Del Skrevet 5. april Taco Pizza Indrefilet Anonymkode: 79b41...287 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lisanna Skrevet 5. april #4 Del Skrevet 5. april Indrefilet av rein med brunet smør og bakte rotgrønnsaker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 5. april #5 Del Skrevet 5. april Vi elsker pasta. Gratinert pasta er en favoritt. Du kan bruke den pastatypen du vil, jeg pleier å bruke enten fusilli eller rigatoni. Til størrelsen på min ildfaste form, bruker jeg to glass pastasaus. Favoritten min er denne med urter og hvitløk fra Barilla. Den revne osten som skal brukes kan du jo velge selv, men jeg bruker denne med mozarella og cheddar - den smaker kjempegodt. I tillegg må du ha en vanlig pakke enten kjøttdeig eller karbonadedeig. Når du skal begynne, start med å skru på stekeovnen på 200 grader, over og undervarme Stek kjøttdeigen og hakk den opp i småbiter i pannen Kok pasta etter anvisning på pakken sil av vannet når pastaen er klar, tøm den og den stekte kjøttdeigen over i en ildfast form og hell sausen fra sauseglassene over. Rør godt og blandt sausen godt inn i alt. Klapp litt på overflaten med en skje til slutt, så det blir flatt og ingenting stikker for langt opp og blir svidd i ovnen. Strø over den revne osten (jeg bruker hele pakken), og sett inn i den oppvarmede ovnen i 10-12 minutter. Dette blir 3-4 gode porsjoner, alt etter hvor storspiste/småspiste dere er. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #6 Del Skrevet 5. april Elsker baobuns med panert kylling og chilimajo Anonymkode: b83a3...351 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
mimifin72 Skrevet 5. april #7 Del Skrevet 5. april AnonymBruker skrev (1 minutt siden): Elsker baobuns med panert kylling og chilimajo Anonymkode: b83a3...351 Er det oppskriften fra Oda? Har lagt den i favoritter, men ennå ikke prøvd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedda-78 Skrevet 5. april #8 Del Skrevet 5. april Andebryst med appelsinsaus er min favoritt. Men det beyr jo ikke at jeg pleier å lage det på en tirsdag mellom jobb og fotballtrening, akkurat. I dag hadde vi strimlet oksekjøtt med sursøt saus og ris. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #9 Del Skrevet 5. april Min favoritt er ovnsbakte grønnsaker, ovnsbakte poteter i båter, makaroni, humus og linser og sennep Anonymkode: 35ad3...640 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #10 Del Skrevet 5. april Indisk daal Ramen med tofu og shitake Anonymkode: 32ed4...f5d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #11 Del Skrevet 5. april Favorittmaten kommer helt an på humør og årstid. I dag blir det butterchicken, naan og raita. Anonymkode: 8dd47...1b5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #12 Del Skrevet 5. april På denne tiden av året: Ovnsbakt kveite eller piggvar, grønne asparges og smørsaus. Med champagne til, og gjerne gratinerte sjøkreps til forrett. Regner ikke med du går for det sånn på sparket nå i kveld, kanskje, men siden du spurte om favorittmat er det altså mitt ærlige svar. Anonymkode: 71bf1...857 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #13 Del Skrevet 5. april Fylt paprika med salat til. Anonymkode: e8a8b...370 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. april #14 Del Skrevet 5. april Det beste jeg vet er pasta vongole. Lenge siden jeg har spist det nå dessverre, ikke lett å få tak i vongoleskjell i butikken for tiden. Ellers så er italiensk pizza med tynn bunn hvit saus, smørstekt sopp og toppet med spinat en annen favoritt. Anonymkode: 879c3...b21 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. april #15 Del Skrevet 6. april Favorittrettene mine er ikke noe man bestemmer seg for et-par timer før det er middagstid, så det er ikke så relevant 😅 Hva vi spiser kommer an på dag, sesong og vær. En fredag i april med under snittet vær ble det TV-mat i form av tacograteng, nachos, guacemole https://gladkokken.no/oppskrifter/gladkokkens-tacogryte-skapt-for-a-deles Anonymkode: 1f88c...920 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå