AnonymBruker Skrevet 2. april #41 Del Skrevet 2. april Prøv å klemme på dem med «hele hånden», altså holde rundt ene halvdelen på en måte og klem forsiktig. Da får du en feeling på om den er bløt eller hard, og man ødelegger den ikke. Jeg får nesten aldri dårlige avokadoer lengre. Å trykke på dem med fingre, er ikke greit, og det ser jeg mange gjør…. Ellers finnes det frosne avokadoer. De er fine, men ofte litt harde. Uansett et greit alternativ. Anonymkode: 0409e...fa4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. april #42 Del Skrevet 2. april AnonymBruker skrev (16 timer siden): Altså, bruker ingen andre enn meg avokado til andre ting enn guacamole?? For meg er avokado noe jeg først og fremst har i grønn salat, eller kombinerer med reker eller krabbe, chili, sitrus og koriander til en frisk forrett, eller feks har i en dip med hvite bønner og crème fraiche toppet med gressløk og ørretrogn. Å kjøpe frossen avokado kunne ikke falle meg inn - skal jeg lage noen av disse tingene vil jeg ha frisk, akkurat modnet avokado. Går alle nordmenn sånn i flokk når de lager mat altså? Anonymkode: c9ab8...fc1 Jeg bruker frossen avokado til alt du nevner og mer til. Den er perfekt modnet når jeg tiner den så jeg slipper 50% bomkjøp. Anonymkode: 8f85e...bde Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå