Gå til innhold

Sette på glasur samme dag som kaken skal spises?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Skal på middags besøk i morgen og skal ta med sjokoladekake i langpanne. Jeg må bake den i kveld. Men lurer på om jeg skal sette glasuren også ikveld eller er det best å gjøre det i morgen?

Jeg lager glasur av smeltet smør og melis +bakekakao

Anonymkode: c705d...7db

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hadde tatt glasuren på i kveld, for å holde på fuktigheten. 

Anonymkode: 4e367...bf0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis kaken rekker å bli kald nok, så ville jeg tatt på glasur i kveld, om den ikke rekker å bli kald, ville jeg dynket kaken og oppbevart under folie, for å bevare fuktigheten. 

Anonymkode: e0e4f...16a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hadde tatt glasuren på i kveld, for å holde på fuktigheten. 

Anonymkode: 4e367...bf0

 

AnonymBruker skrev (1 time siden):

Hvis kaken rekker å bli kald nok, så ville jeg tatt på glasur i kveld, om den ikke rekker å bli kald, ville jeg dynket kaken og oppbevart under folie, for å bevare fuktigheten. 

Anonymkode: e0e4f...16a

Hvor lang tar en langpanne på å bli helt kald? Holder det med 1 time? Eller 2?

Anonymkode: c705d...7db

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (Akkurat nå):

 

Hvor lang tar en langpanne på å bli helt kald? Holder det med 1 time? Eller 2?

Anonymkode: c705d...7db

Mente hvor lang tid***

Anonymkode: c705d...7db

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mye lettere å ta på glasur mens kaken er varm, sånn at det smelter litt utover. Jeg gjør alltid det og venter aldri med å ta den på. Så har jeg kaken i kjøleskapet over natten.

  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

visp skrev (1 minutt siden):

Det er mye lettere å ta på glasur mens kaken er varm, sånn at det smelter litt utover. Jeg gjør alltid det og venter aldri med å ta den på. Så har jeg kaken i kjøleskapet over natten.

Enig med @visp, da får glasuren trekke litt ned i kaka også. Jeg stikker av og til hull med en strikkepinne før jeg tar på et tynt lag glasur som får trekke ned litt, så tar jeg på resten av glasuren etter en liten stund så jeg skjuler hullene.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (1 time siden):

 

Hvor lang tar en langpanne på å bli helt kald? Holder det med 1 time? Eller 2?

Anonymkode: c705d...7db

Jeg ville gitt det et par timer. Ser noen under skriver at det er lettere å ta på glasuren mens kaken er varm, men min erfaring er at glasuren da blir ødelagt i både utseende og konsistens, og rett og slett ikke smaker like bra. Er bedre at glasuren er romtemperert når du tar den på, enn at kaken er varm. 

Anonymkode: e0e4f...16a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...