AnonymBruker Skrevet 14. mars #1 Del Skrevet 14. mars Skal på middags besøk i morgen og skal ta med sjokoladekake i langpanne. Jeg må bake den i kveld. Men lurer på om jeg skal sette glasuren også ikveld eller er det best å gjøre det i morgen? Jeg lager glasur av smeltet smør og melis +bakekakao Anonymkode: c705d...7db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #2 Del Skrevet 14. mars Hadde tatt glasuren på i kveld, for å holde på fuktigheten. Anonymkode: 4e367...bf0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #3 Del Skrevet 14. mars Hvis kaken rekker å bli kald nok, så ville jeg tatt på glasur i kveld, om den ikke rekker å bli kald, ville jeg dynket kaken og oppbevart under folie, for å bevare fuktigheten. Anonymkode: e0e4f...16a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #4 Del Skrevet 14. mars AnonymBruker skrev (1 time siden): Hadde tatt glasuren på i kveld, for å holde på fuktigheten. Anonymkode: 4e367...bf0 AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvis kaken rekker å bli kald nok, så ville jeg tatt på glasur i kveld, om den ikke rekker å bli kald, ville jeg dynket kaken og oppbevart under folie, for å bevare fuktigheten. Anonymkode: e0e4f...16a Hvor lang tar en langpanne på å bli helt kald? Holder det med 1 time? Eller 2? Anonymkode: c705d...7db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #5 Del Skrevet 14. mars AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Hvor lang tar en langpanne på å bli helt kald? Holder det med 1 time? Eller 2? Anonymkode: c705d...7db Mente hvor lang tid*** Anonymkode: c705d...7db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
visp Skrevet 14. mars #6 Del Skrevet 14. mars Det er mye lettere å ta på glasur mens kaken er varm, sånn at det smelter litt utover. Jeg gjør alltid det og venter aldri med å ta den på. Så har jeg kaken i kjøleskapet over natten. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 14. mars #7 Del Skrevet 14. mars visp skrev (1 minutt siden): Det er mye lettere å ta på glasur mens kaken er varm, sånn at det smelter litt utover. Jeg gjør alltid det og venter aldri med å ta den på. Så har jeg kaken i kjøleskapet over natten. Enig med @visp, da får glasuren trekke litt ned i kaka også. Jeg stikker av og til hull med en strikkepinne før jeg tar på et tynt lag glasur som får trekke ned litt, så tar jeg på resten av glasuren etter en liten stund så jeg skjuler hullene. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. mars #8 Del Skrevet 14. mars AnonymBruker skrev (1 time siden): Hvor lang tar en langpanne på å bli helt kald? Holder det med 1 time? Eller 2? Anonymkode: c705d...7db Jeg ville gitt det et par timer. Ser noen under skriver at det er lettere å ta på glasuren mens kaken er varm, men min erfaring er at glasuren da blir ødelagt i både utseende og konsistens, og rett og slett ikke smaker like bra. Er bedre at glasuren er romtemperert når du tar den på, enn at kaken er varm. Anonymkode: e0e4f...16a Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå