Belima Skrevet 10. mars #1 Del Skrevet 10. mars Jeg har ikke rødvin og ikke kommer jeg til et vinmonopol me det første. Det skal være 0,6 dl i en stor gryte. Hva kan jeg bytte det ut med? Noen som har forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mars #2 Del Skrevet 10. mars Rød saft. Anonymkode: ce04c...4a0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 10. mars #3 Del Skrevet 10. mars Bruk saft, øl, gløgg eller buljong. Det blir ikke akkurat den samme retten, men det kan bli godt likevel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mars #4 Del Skrevet 10. mars Ikke saft i hvert fall! Blir jo bare søtt. Hvitvin, øl eller 2 dl eplejuice og resten buljong. Anonymkode: dd9fa...649 6 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mars #5 Del Skrevet 10. mars Kraft. Kanskje en dæsj rødvinseddik el.l. Anonymkode: d4ae4...383 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 10. mars Forfatter #6 Del Skrevet 10. mars Takk alle sammen. Hadde vurdert å bruke ekstra kraft og litt rødvinseddik, men var i tvil på om det var ok. Eplejuice bruker jeg alltid i stedet for hvitvin. Er mye tomat i retten, så da tenker jeg det går fint. Her er oppskriften hvis noen lurer. https://www.godt.no/oppskrifter/gryte/vegetargryte/10361/langtidskokt-groennsakgryte?utm_source=vgfront&utm_campaign=søndag Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 10. mars #7 Del Skrevet 10. mars Belima skrev (2 timer siden): Takk alle sammen. Hadde vurdert å bruke ekstra kraft og litt rødvinseddik, men var i tvil på om det var ok. Eplejuice bruker jeg alltid i stedet for hvitvin. Er mye tomat i retten, så da tenker jeg det går fint. Her er oppskriften hvis noen lurer. https://www.godt.no/oppskrifter/gryte/vegetargryte/10361/langtidskokt-groennsakgryte?utm_source=vgfront&utm_campaign=søndag Rødvinseddik funker Balsamico kan også brukes om du har det. Anonymkode: 3fa88...99d 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 11. mars #8 Del Skrevet 11. mars AnonymBruker skrev (13 timer siden): Ikke saft i hvert fall! Blir jo bare søtt. Hvitvin, øl eller 2 dl eplejuice og resten buljong. Anonymkode: dd9fa...649 Det er snakk om 0,6 desilter, og du vil erstatte med slike mengder? 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. mars #9 Del Skrevet 12. mars Rødvinseddik eller balsamico (jeg bruker som regel det siste) - en god dæsj, men ikke fullt 60 ml. Vinen i oppskriften er der bare for å koke inn og sette smak, bruk eddiken på samme måte. Juster evt med bittelitt sukker. Anonymkode: 80aca...53c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. mars #10 Del Skrevet 12. mars Vi bruker en blanding av solbærsaft og balsamico. Anonymkode: 5b4f6...81d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. mars #11 Del Skrevet 12. mars Ville ha brukt litt balsamico, en ss Anonymkode: 7d52e...62d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 13. mars #12 Del Skrevet 13. mars Denne gryta lagde jeg forrige uke, tok bare hvitvin istedenfor rødvin. Mengden er så liten at det spiller ikke så stor rolle 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå