AnonymBruker Skrevet 7. mars #1 Del Skrevet 7. mars Noen som vet hvordan man kan lage tykke vafler som på bensinstasjon, bakeri og kafeer? Vet at bensinstasjone får levert vafler? Men hva med bakeri og kafeer? Kjøper de også ferdige vafler? Eller ferdig røre? Hva er den hemmelige ingrediensen som gjør vaflene tykke og litt "fettete"? 😊 Anonymkode: 515da...48f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #2 Del Skrevet 7. mars Belgiske vafler du mener? Anonymkode: 05af0...e8a 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #3 Del Skrevet 7. mars Smør og tykk røre, altså ikke for mye melk. Anonymkode: 0a03a...975 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 7. mars #4 Del Skrevet 7. mars Bruk surmelk, kefir, cultura eller kulturmelk. Prøv det neste gang, 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #5 Del Skrevet 7. mars Riktig type vaffeljern er første skritt. Anonymkode: c3e0a...23e 1 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #6 Del Skrevet 7. mars AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Belgiske vafler du mener? Anonymkode: 05af0...e8a Nei, "vanlige" vafler. 😊 Anonymkode: 515da...48f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #7 Del Skrevet 7. mars AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Noen som vet hvordan man kan lage tykke vafler som på bensinstasjon, bakeri og kafeer? Vet at bensinstasjone får levert vafler? Men hva med bakeri og kafeer? Kjøper de også ferdige vafler? Eller ferdig røre? Hva er den hemmelige ingrediensen som gjør vaflene tykke og litt "fettete"? 😊 Anonymkode: 515da...48f Bensinstasjonene (i hvert fall Circle K) steker vaflene selv. Med røre fra Telemarksrøra. Anonymkode: 42a86...904 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #8 Del Skrevet 7. mars Belima skrev (2 minutter siden): Bruk surmelk, kefir, cultura eller kulturmelk. Prøv det neste gang, Har prøvd med det. 🤷♀️😊 Anonymkode: 515da...48f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #9 Del Skrevet 7. mars Jeg har godt med rømme i, og lar røren stå minst 1,5 time i kjøleskapet. Anonymkode: 5d987...9d9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #10 Del Skrevet 7. mars AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Riktig type vaffeljern er første skritt. Anonymkode: c3e0a...23e Jaha, hvilket jern da? Industrijern? Anonymkode: 515da...48f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Belima Skrevet 7. mars #11 Del Skrevet 7. mars AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Har prøvd med det. 🤷♀️😊 Anonymkode: 515da...48f Kan du legge ut oppskriften du bruker da? Lettere å hjelpe deg da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #12 Del Skrevet 7. mars Jeg har et gammelt vaffeljern med lange tagger, får tykke vafler da fordi det er mer plass, eldgammalt jern fra sikkert 80 tall som i blant tar sikringene, men gir flotte vafler Anonymkode: 2c6d1...0ae 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #13 Del Skrevet 7. mars Hvorfor vil du ha det? Deigete tjukke vafler er ekkelt 🤮 Anonymkode: c6288...270 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #14 Del Skrevet 7. mars Noen som vet om bakepulver kan gjøre de tykkere? Anonymkode: acda9...582 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #15 Del Skrevet 7. mars Røren skal være skikkelig tykk. Nesten som grøt. Anonymkode: 22e62...c68 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #16 Del Skrevet 7. mars AnonymBruker skrev (9 minutter siden): Noen som vet om bakepulver kan gjøre de tykkere? Anonymkode: acda9...582 Pleier å ha bakepulver i vaffelrøra, ja. Gjør du ikke det? Anonymkode: 05af0...e8a 1 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #17 Del Skrevet 7. mars Belima skrev (14 minutter siden): Kan du legge ut oppskriften du bruker da? Lettere å hjelpe deg da. Nei, altså, jeg bruker ulike oppskrifter, men har forsåvidt ikke forsøkt å få de som de vaflene jeg beskriver. Jeg liker best litt tynne, myke, men samtidig sprø vafler. Men så oppdaget jeg nå at jeg likte de jeg skriver om veldig godt og ville forsøke å finne ut hva som er i de. 😊 Så jeg har ikke forsøkt spesifikt å lage disse, men jeg har brukt kefir osv. før og de vaflene har ikke lignet på de vaflene jeg beskriver. 😊 Anonymkode: 515da...48f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #18 Del Skrevet 7. mars AnonymBruker skrev (17 minutter siden): Jaha, hvilket jern da? Industrijern? Anonymkode: 515da...48f Må finne et så dypt vaffeljern som du kan. Vet ikke hvilket merke som har den du er på utgikk etter. Det er dybden, altså lengden på taggene som har noe å si om tykkelsen, og det kan variere fra jern til jern. Anonymkode: c3e0a...23e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. mars #19 Del Skrevet 7. mars Bakepulver gir luftige vafler, samme med kremfløte.. Anonymkode: 135eb...e19 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Buddhahode Skrevet 7. mars #20 Del Skrevet 7. mars Bruk oppskriften fra Sjømannskirken i København. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå