AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #1 Del Skrevet 26. februar 2024 Ja, jeg vet det er bare å smake på den, men lurer på om jeg skal gjøre det enkelt og servere glutenfri pasta til alle som kommer på besøk, eller lage vanlig pasta til oss. Anonymkode: 39e98...514 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #2 Del Skrevet 26. februar 2024 Barilla sin glutenfrie smaker som vanlig, ingen vil merke forskjell. Den er i tillegg ganske rimelig. De andre merkene er så som så, og man ser forskjellen. Anonymkode: 5116a...f17 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. februar 2024 #3 Del Skrevet 26. februar 2024 Jeg er enig med AB over her. Barilla glutenfri pasta smaker akkurat som vanlig pasta. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #4 Del Skrevet 26. februar 2024 Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar 2024 #5 Del Skrevet 26. februar 2024 AnonymBruker skrev (3 timer siden): Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 Da kan du ikke ha smakt Barilla sin. Anonymkode: 5116a...f17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #6 Del Skrevet 28. februar 2024 Her hos oss bruker vi kun glutenfri pasta. Ingen merker forskjell selvom det er bare 1 av 5 som egentlig trenger den. Eneste grunn vi har til å lage pasta med gluten er prisen på glutenfri pasta. Anonymkode: eff0c...e1c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #7 Del Skrevet 28. februar 2024 Svigermor har cøliaki og har vært der å spist pasta flere ganger. Merker ikke noe forskjell på smaken og hadde ikke tenkt at det var glutenfri hvis jeg ikke viste det. Anonymkode: c7581...700 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #8 Del Skrevet 28. februar 2024 Barilla sin er god. Jeg synes også de nye typene, som er basert på linser, erter eller kikerter er gode. De er naturlig glutenfrie. Anonymkode: ff355...d08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar 2024 #9 Del Skrevet 28. februar 2024 AnonymBruker skrev (På 26.2.2024 den 19.13): Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 har du prøvd Barilla sin? den smaker helt normalt Anonymkode: ff355...d08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chelsea Skrevet 6 timer siden #10 Del Skrevet 6 timer siden Jeg har nå prøvd Barilla sin glutenfrie fusilli (skruer). Jeg synes ikke den smaker likt som vanlig med gluten, men det er min smak 😊 Det er en bismak som selv med tomatsaus eller pesto ikke er god. Finnes det andre typer som er verdt å prøve? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5 timer siden #11 Del Skrevet 5 timer siden Goodly på Rema 100 er også veldig god. Anonymkode: 5116a...f17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kålrota Skrevet 5 timer siden #12 Del Skrevet 5 timer siden Jeg har hatt cøliaki i tolv år og har til dags dato ikke funnet noe pasta som ikke smaker vondt. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Daisy-love Skrevet 5 timer siden #13 Del Skrevet 5 timer siden Beste jeg har funnet er å heller gå for bønne/linsepasta, de skal jo være litt annerledes uansett. Ellers har jeg likt dette merket: https://www.vitacost.com/tinkyada-organic-brown-rice-pasta-spirals-gluten-free men nå er det veldig dyrt å handle fra USA og jeg følger heller ikke hvetefri/glutenfri diett, så det er ikke så viktig for meg lengre. Her spises det lite pasta, da vi ikke har det naturlig i rotasjon, men jeg liker godt pasta av belgfrukter, så jeg hadde prøvd det, om en ikke har prøvd det. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minienthe Skrevet 2 timer siden #14 Del Skrevet 2 timer siden AnonymBruker skrev (3 timer siden): Goodly på Rema 100 er også veldig god. Anonymkode: 5116a...f17 Denne vinner hver eneste smakstest hos oss og. Barilla sin er fæl i forhold. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå