AnonymBruker Skrevet 26. februar #1 Del Skrevet 26. februar Ja, jeg vet det er bare å smake på den, men lurer på om jeg skal gjøre det enkelt og servere glutenfri pasta til alle som kommer på besøk, eller lage vanlig pasta til oss. Anonymkode: 39e98...514 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar #2 Del Skrevet 26. februar Barilla sin glutenfrie smaker som vanlig, ingen vil merke forskjell. Den er i tillegg ganske rimelig. De andre merkene er så som så, og man ser forskjellen. Anonymkode: 5116a...f17 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. februar #3 Del Skrevet 26. februar Jeg er enig med AB over her. Barilla glutenfri pasta smaker akkurat som vanlig pasta. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar #4 Del Skrevet 26. februar Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar #5 Del Skrevet 26. februar AnonymBruker skrev (3 timer siden): Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 Da kan du ikke ha smakt Barilla sin. Anonymkode: 5116a...f17 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar #6 Del Skrevet 28. februar Her hos oss bruker vi kun glutenfri pasta. Ingen merker forskjell selvom det er bare 1 av 5 som egentlig trenger den. Eneste grunn vi har til å lage pasta med gluten er prisen på glutenfri pasta. Anonymkode: eff0c...e1c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar #7 Del Skrevet 28. februar Svigermor har cøliaki og har vært der å spist pasta flere ganger. Merker ikke noe forskjell på smaken og hadde ikke tenkt at det var glutenfri hvis jeg ikke viste det. Anonymkode: c7581...700 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar #8 Del Skrevet 28. februar Barilla sin er god. Jeg synes også de nye typene, som er basert på linser, erter eller kikerter er gode. De er naturlig glutenfrie. Anonymkode: ff355...d08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 28. februar #9 Del Skrevet 28. februar AnonymBruker skrev (På 26.2.2024 den 19.13): Det smaker virkelig ikke godt. Jeg har hatt cøliaki i 20 år og savner fortsatt vanlig pasta. Glutenfri pasta må foresten ikke koke ett minutt for lenge. Vær veldig nøye med koketiden. Anonymkode: 8c36b...330 har du prøvd Barilla sin? den smaker helt normalt Anonymkode: ff355...d08 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå