AnonymBruker Skrevet 26. februar #1 Del Skrevet 26. februar Hei! Jeg skal rydder i skuffene og tenker å bake et brød av det jeg har funnet. Jeg fant en pakke med byggryn, og har tenkt å lage brød med det. Men den gikk ut på dato i 2013🫣 så hva tror dere, er det forsatt trygt å bruke…? Anonymkode: 6511a...c2b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar #2 Del Skrevet 26. februar Det er helt trygt, tørrvarer blir ikke bedervet på samme måte som ferskvarer. Mulig de har fått litt "gammel" smak som du ikke har lyst til å ha i maten, men det finner du fort ut med en smaksprøve. Anonymkode: eef9e...020 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. februar #3 Del Skrevet 27. februar Ødelagt mel får en luk av "gammel støv". Så lukt og smak, det er uansett ufarlig å spise, det er kun smaken som blir ødelagt. Anonymkode: e0f2b...faf 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
skrue Skrevet 27. februar #4 Del Skrevet 27. februar Om du ikke bruker den til mat så er det bare å bløtlegge og bruke som fuglefor. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonymus Notarius Skrevet 27. februar #5 Del Skrevet 27. februar Som flere skriver her, så er ikke tørrvarer potensielt farlige å bruke lenge etter utgått dato slik som ferskvarer, men smaken kan være påvirka. Enten at det smaker gammelt, eller at det smaker mindre (det siste skjer gjerne med te, kaffe og annet som i utgangspunktet har mye smak). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå