AnonymBruker Skrevet 26. februar #1 Del Skrevet 26. februar Hei! Jeg skal rydder i skuffene og tenker å bake et brød av det jeg har funnet. Jeg fant en pakke med byggryn, og har tenkt å lage brød med det. Men den gikk ut på dato i 2013🫣 så hva tror dere, er det forsatt trygt å bruke…? Anonymkode: 8d232...271 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 26. februar #2 Del Skrevet 26. februar Jeg er ikke redd for "utgått" mat, men selv jeg ville ha latt være å bruke dette. Sjekk om det virkelig står 2013, og ikke 2023. (Men byggryn egner seg uansett ikke så bra i brød. Hvete og rug har naturlige bakeegenskaper. Byggryn er bedre som middagstilbehør, i salater osv.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. februar #3 Del Skrevet 26. februar Enig i at byggryn ikke egner seg i brød, det må jo kokes i 20 min minimum.. De er neppe ødelagt, men kan smake papp Anonymkode: da4a2...60d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pringle Skrevet 26. februar #4 Del Skrevet 26. februar AnonymBruker skrev (1 time siden): Enig i at byggryn ikke egner seg i brød, det må jo kokes i 20 min minimum.. Anonymkode: da4a2...60d Det er ikke derfor de ikke egner seg i bakst, men de må kokes uansett hva man skal ha dem til (10 minutter holder, ihvertfall hvis de bløtlegges på forhånd). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
svartkatt Skrevet 26. februar #5 Del Skrevet 26. februar Kan vel funke fremdeles.. personlig liker jeg ikke bygg da, så.. men jeg hadde luktet og sett på de.. smakt.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
. Anonym. Skrevet 26. februar #6 Del Skrevet 26. februar AnonymBruker skrev (1 time siden): Hei! Jeg skal rydder i skuffene og tenker å bake et brød av det jeg har funnet. Jeg fant en pakke med byggryn, og har tenkt å lage brød med det. Men den gikk ut på dato i 2013🫣 så hva tror dere, er det forsatt trygt å bruke…? Anonymkode: 8d232...271 Du får prøve så ser du. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå