Gå til innhold

Politisk og byråkratisk handlingslammelse mot drap fortsetter


Proaktiv

Anbefalte innlegg

Politikere og byråkrater har nå stukket hodet i sanden og venter på at reaksjonene på vold og overgrep går over.
Jeg antar at lite vil skje de neste 3 månedene utover at politiet gjør et stort nummer av at de får nye voldsalarmer som de sikkert mener er bedre.
Men det hjelper jo absolutt ingenting ettersom myndighetene fortsatt lukker øynene for at nye drap i nære relasjoner vil fortsette.

Flere barn vil miste sine biologiske foreldre fordi myndighetene ikke kommer til å følge Istanbul konvensjonen og Kommunehelseloven. Og ettersom de kan sitte å se på at mennesker i nære relasjoner blir drept fordi Straffeloven § 196 ikke gjelder dem, dvs ikke gjelder politikere, politi, politidirektoratet, kommuner, etc, etc, så har de ikke noe å frykte. for å bli straffet. ikke før neste valg kommer og det viser seg at ingenting har blitt gjort de siste årene (utover å snakke om det, forske, nedsette arbeidsgrupper, etc). Fortsatt vil politiet rope om penger tiltross for at 10.000 kunne frigitt enormt mange personer som isteden etterforsker drap og der spart flere millioner. Istedenfor samfunnskostnader til 100 milliarder kroner (ref justisdepartementes pressekonferanse i april ? 2023) kunne de spart mange millioner ved å satse 10.000,-/år, men det ønsker ikke de som skal sikre oss mot vold og overgrep. Er det virkelig slik at myndighetene ØNSKER at mennesker skal dø for underholdningens skyld eller handlingslammede politikere og byråkrater ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...