Gå til innhold

Måtte bruke grovmalt sammalthvete i surdeigkultur


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt.

Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? 

Anonymkode: ff3e7...99b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker skrev (4 timer siden):

Hei, jeg har jobbet med en surdeigkultur av hvetemel og sammalt hvete. Nå gikk jeg ikke tak i finmalt økologisk sammalthvete og brukte grovmalt.

Ser ut som det går ganske bra, er det noen som har erfaring med det, kan det påvirke kulturen negativt å bruke grovmalt mel? 

Anonymkode: ff3e7...99b

Jeg vet dessverre ikke, men du får antakelig bedre svar på matforumet. :) 

Anonymkode: 15abc...bc9

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hours ago, pulverheksa said:

Det går helt fint, det viktigste er at du bruker sammalt mel. 

Takk🙂

Anonymkode: ff3e7...99b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...