Gjest Anonymous Skrevet 6. november 2002 #1 Del Skrevet 6. november 2002 Hvilken dessert pleier dere som har ribbe til jul å ha? I familien min bruker vi multekrem, og i familien til min samboer bruker de riskrem. Men jeg syns begge disse dessertene er litt for mektige etter en ribbemiddag, så jeg lurer på å lage noe annet. Men hva? Noen som har gode forslag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lillian* Skrevet 6. november 2002 #2 Del Skrevet 6. november 2002 Jeg er vant til riskrem.... Jeg er enig i at det er mektig, men fyyyy så godt 'a gitt!! Kanskje dere kan lage en sånn fruktcocktail eller noe? Istedenfor å kjøpe den på boks, mener jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 6. november 2002 #3 Del Skrevet 6. november 2002 Sist vi var hos svigers i jula fikk vi fruktsalat. Til den var det eggedosis med litt likør i. Nammenammenam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Solskinn Skrevet 6. november 2002 #4 Del Skrevet 6. november 2002 Jeg kan bare svare det fullstendige subjektive svaret: multer!!! Hos oss har vi avskaffet kremen for evig mange år siden og spiser bare multene, eventuelt med litt is eller krem for de som vil ha. Nam!!! Hos svigers i fjor fikk vi fruktsalat, det er heller ikke å forakte etter en tung julemiddag! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Labella Skrevet 6. november 2002 #5 Del Skrevet 6. november 2002 Jeg synes også fruktsalat er deilig etter en mektig julemiddag. Is er heller ikke å forakte, litt lettere enn den tradisjonelle riskremen eller multekrem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 6. november 2002 #6 Del Skrevet 6. november 2002 Multer og is var ikke dumt! Is er ikke riktig så mektig som krem. Kan jo varme multene litt først, lune multer med vaniljeis... Nam! Takk for gode tips folkens! :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skusla Skrevet 6. november 2002 #7 Del Skrevet 6. november 2002 Jeg er vant til fruktsalat med litt sjokolade og nøttebiter i.. uten krem eller noe.. Det er friskt og godt etter den tunge ribba og utrolig nam.... :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solkvinnen Skrevet 9. november 2002 #8 Del Skrevet 9. november 2002 Jeg har i alle år spist riskrem og det vil eg nok fortsette med Ha en fortsatt fin kveld Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Thea Skrevet 9. november 2002 #9 Del Skrevet 9. november 2002 Ååååhhhhh, hjemmelaga riskrem er rå godt. Er det ikke jul snart?? :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 10. november 2002 #10 Del Skrevet 10. november 2002 Her i gården bruker vi å ha multekrem,men savner riskremen også faktisk :cry: . Synes også at det er mektig etter ribbe-middag men det er jo tradisjon da. koldbruna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
RoadQueen Skrevet 10. november 2002 #11 Del Skrevet 10. november 2002 Tradisjonen tro så etterfølges ribbemiddagen på julaften med riskrem med hjemmelaget rød saus. Noe alternativ finnes det ikke på Julaften. Derimot så slår Mor til med hjemmelaget sitron/appelsinfromasj når restene etter julemiddagen fortæres - for da er det nemlig slutt på riskremen for lenge siden... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Majken Skrevet 10. november 2002 #12 Del Skrevet 10. november 2002 Vi bruker fruktsalat, og krem til de som vil ha/de som har plass..... Hos tante er det multekrem (feirer hos oss og tante annenhvert år). Vi pleier å vente med desserten som regel til etter gavene, ta kaffen og desserten i ett. Riskremen kommer 1.juledag etter pinnekjøttet den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blue Mist Skrevet 11. november 2002 #13 Del Skrevet 11. november 2002 Juledessert ? Det er jordbær, blåbær, iskake og krem det. Noken synest blandinga høyres merkelig ut, men ååååå so godt det smakar. Det blir kanskje ein mektig dessert etter ein mektig middag, men så pleier vi jo å sekke maten litt mellom middag og dessert. :blunke: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
xeyes Skrevet 13. november 2002 #14 Del Skrevet 13. november 2002 RISKREM med RØD og varm kirsebærsaus mmmm -x Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest chimp Skrevet 13. november 2002 #15 Del Skrevet 13. november 2002 Multekrem i krumkaker (SMATT) OG riskrem (familien er delt og alle skal gjøres til LAKS) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 15. november 2002 #16 Del Skrevet 15. november 2002 Riskrem :-) Jeg koker grøten med en vaniljestang, og lar den være noe løsere, enn til "spisegrøt". Når den er helt kald blander jeg den med pisket føte og smaker til med melis til den er passe søt. Hos oss er det multer til :-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
diddi Skrevet 15. november 2002 #17 Del Skrevet 15. november 2002 mmmmm.... Mammas rompudding. Sinnsykt godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
wok Skrevet 18. november 2002 #18 Del Skrevet 18. november 2002 både hos mine foreldre og svigerforeldre er det riskrem, med mandel. Når vi skal feire jul hjemme i nytt hus (til neste år, tro?), har jeg lyst til å innføre ny tradisjon, med fruktsalat. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med mandelen, kanskje ha risgrøt på formidagen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Midnattsol Skrevet 18. november 2002 #19 Del Skrevet 18. november 2002 Vi pleier å ha multekrem, ELLER fruktsalat ELLER riskrem. hehe Hva vi har etter hva husker jeg ikke, men i løper av jula blir disse dessertene servert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cita Skrevet 18. november 2002 #20 Del Skrevet 18. november 2002 Alle forslagene her høres jo veldig gode ut da, men for oss så er det, og vil for alltid bli RISKREM !!! Mektig - Ja da, men vår tradisjon er og ta desserten noen timer etter middagen. Ingen orker og spise Riskremen rett etter "mors" Julemiddag likevell. Ingen annen dessert heller for den sakens skyld :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå