AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #1 Del Skrevet 18. oktober 2023 Jeg skal starte å kutte ned på ultraprosessert mat, men ser til min skrekk at det meste av kjøttpålegg anses som ultraprosessert. Jeg er veldig glad i noe salt, gjerne kjøttpålegg, til frokost. Noen tips til kjøtt eller lignende som ikke er ultraprosessert til frokostmat? Anonymkode: 6f991...58d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sstinemor Skrevet 18. oktober 2023 #2 Del Skrevet 18. oktober 2023 (endret) Kokt skinke, roastbeef, spekeskinke, egg, røkt laks. Endret 18. oktober 2023 av sstinemor 7 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #3 Del Skrevet 18. oktober 2023 Kjøp en liten svinestek. Krydre og stek. Del i skiver. Kan fryses. Eller du kan ta litt sideflesk, legg den i litt saltlake noen timer. Del den i to eller tre. Krydre mellom lagene. Legg den i press over natten. Del i skiver. Er også fin å fryse. Begge deler er billig og godt pålegg i forhold til ferdigkjøpt. Anonymkode: 4b99c...26e 4 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #4 Del Skrevet 18. oktober 2023 sstinemor skrev (1 minutt siden): Kokt skinke, roastbeef, spekeskinke, egg, røkt laks. Kokt skinke er som regel ultraprossesert, men hvis du går for økologiske varianter så kan du finne kun prosessert kjøttpålegg med høyere kjøttinnhold og færre tilsetninger. Anonymkode: c7e25...ba8 5 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #5 Del Skrevet 18. oktober 2023 Kjøp hele og ferske kjøttstykker som du gjennomsteker og bruker som pålegg. Det er helt nydelig😍 Anonymkode: 9cab5...7a2 3 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
umAxa Skrevet 18. oktober 2023 #6 Del Skrevet 18. oktober 2023 18 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg skal starte å kutte ned på ultraprosessert mat, men ser til min skrekk at det meste av kjøttpålegg anses som ultraprosessert. Jeg er veldig glad i noe salt, gjerne kjøttpålegg, til frokost. Noen tips til kjøtt eller lignende som ikke er ultraprosessert til frokostmat? Anonymkode: 6f991...58d Egg og salt 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
I Grosny Skrevet 18. oktober 2023 #7 Del Skrevet 18. oktober 2023 Enig med dere som vil steke selv. Jeg synes mesteparten av kjøttpålegg er uspiselig fordi det er for hardt saltet. Steker du selv har du kontroll på saltinga. Jeg tenkte på lammestek. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #8 Del Skrevet 18. oktober 2023 Hamburgerrygg. Anonymkode: 11bc8...b60 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #9 Del Skrevet 18. oktober 2023 Baker du brød selv til pålegget? Anonymkode: 59170...a24 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #10 Del Skrevet 18. oktober 2023 Skinke fra kolonihagen eller Grøstad gård (rema og meny) Roastbiff Skinkestek Div morrpølser Renskåret kjøtt uten 5 forskjellige konserveringsmiddel og farge Anonymkode: 5096c...725 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #11 Del Skrevet 18. oktober 2023 Kjøp stek og lag pålegg selv. Ikke bare er kilosprisen ofte mye bedre enn på pålegg (!) men jeg syns det smaker mye bedre med skiver fra enn stek enn det som er av påleggsskiver. Anonymkode: cfed4...a21 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 18. oktober 2023 #12 Del Skrevet 18. oktober 2023 Roastbiff 😀 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #13 Del Skrevet 18. oktober 2023 Gå inn på kolonihagen.no og se på pålegg, flere rema1000 butikker har et lite utvalg (men ikke alle, du må undersøke hvilke som har). Anonymkode: 0cd88...36b 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #14 Del Skrevet 18. oktober 2023 59 minutter siden, Maskinfører said: Roastbiff 😀 Eh, dette er temmelig prosessert. Må kjøpe fersk fra ferskvaredisken og skjære opp selv, i såfall. Anonymkode: 0cd88...36b 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maskinfører Skrevet 18. oktober 2023 #15 Del Skrevet 18. oktober 2023 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Eh, dette er temmelig prosessert. Må kjøpe fersk fra ferskvaredisken og skjære opp selv, i såfall. Anonymkode: 0cd88...36b Er den som er best da har kjøttskjærer selv og kjøper av kusina mi som jobber for Nortura 😀 har masse ælj kjøtt i frysa nå 😀 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #16 Del Skrevet 18. oktober 2023 AnonymBruker skrev (12 minutter siden): Eh, dette er temmelig prosessert. Må kjøpe fersk fra ferskvaredisken og skjære opp selv, i såfall. Anonymkode: 0cd88...36b Så hvem som kutter opp har mye å si?😂 Anonymkode: 67e66...dcf 9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bacteria Skrevet 18. oktober 2023 #17 Del Skrevet 18. oktober 2023 sstinemor skrev (3 timer siden): Kokt skinke, roastbeef, spekeskinke, egg, røkt laks. …og fenalår. Hjemmelaget rull og syltaflesk. Sursild, makrell i tomat? 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #18 Del Skrevet 18. oktober 2023 Hva i alle dager er galt med dere som anbefaler diverse SPEKEMAT??? Dere er klar over at spekemat er noe av det mest prosesserte man kan få tak av kjøtt? Effekten av spekeprosesseringen gjør det verre enn MUK og annet drit. Anonymkode: 65959...335 3 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. oktober 2023 #19 Del Skrevet 18. oktober 2023 2 hours ago, AnonymBruker said: Hva i alle dager er galt med dere som anbefaler diverse SPEKEMAT??? Dere er klar over at spekemat er noe av det mest prosesserte man kan få tak av kjøtt? Effekten av spekeprosesseringen gjør det verre enn MUK og annet drit. Anonymkode: 65959...335 Hva er det de gjør med spekematen da? Spekematen jeg er vant med fra oppveksten er bare saltet og tørket kjøtt. Anonymkode: 88edf...99e 13 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hensatt Skrevet 18. oktober 2023 #20 Del Skrevet 18. oktober 2023 AnonymBruker skrev (2 timer siden): Hva i alle dager er galt med dere som anbefaler diverse SPEKEMAT??? Dere er klar over at spekemat er noe av det mest prosesserte man kan få tak av kjøtt? Effekten av spekeprosesseringen gjør det verre enn MUK og annet drit. Anonymkode: 65959...335 Kjøper du av en lokal produsent er dette ikke mye prosessert. Spekekjøtt en salta, kanskje røkt og hengt til tørk. Veldig lite bearbeida. Kanskje greit å sette seg inn i hva du faktisk uttaler deg om. Det er overhodet ingen muk eller ultraprossesert kjøtt i et lår. 6 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå