Gå til innhold

Hvorfor klimadebatten er litt tull (på en måte)


Gjest Snakkeren

Anbefalte innlegg

Gjest Snakkeren

Si at du levde som en innfødt da, oppvokst i naturen, så det er bostedet ditt. Jo mer du bruker kroppen da, og har det moro, jo mer ressurser bruker du, og energi, så du skader naturen. Det stemmer jo ikke. Det ville jo bety at, siden du lever, så er du en belastning. Så, det beviser jo, at varmeøkning, på verdensbasis, er naturlige svingninger, i naturen bare. Jeg tror faktisk, at jo mer du bruker energi, jo frodigere, blir planeten. Et annet, poeng, er at mennesker idag, siden de ikke lever naturlig som innfødte, faktisk bruker mindre ressurser. De bruker mindre på seg selv da. At de har litt klær, og døde ting rundt seg, tror ikke det betyr så mye. Det er ikke meningen at mennesket, skal bo overalt heller, så de jo må bare flytte på seg hvis det blir for varmt, som følge av naturlige svingninger. Det var endringer i naturen for 3000 år siden også, elver døde ut, så hele siviliasjonen Egypt, endte jo, fordi de fikk ikke lagd mat lengre, det har vært sånn hele tiden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

i himmelens navn og rike... tror du virkelig på det du sier?? 

Har du hørt om fotavtrykk? Du tror helt ærlig ikke på at ti mennesker lager flere fotavtrykk enn fem mennesker? Du har jo en merkelig matematikk. 

Earth Overshoot Day 2019 is July 29th, the earliest ever - Global Footprint Network

Har du hørt snakk om at verdensbefolkningen ekspolerer? Den gjør det nemlig. World Population Clock: 8.1 Billion People (LIVE, 2023) - Worldometer (worldometers.info)

Hvis plutselig ingen kan bo f.eks i India lenger pga varme; ja, hvor skal alle disse menneskene ta veien? Har du plass på soverommet? 

 

 

 

Anonymkode: 702d8...fe6

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Snakkeren skrev (På 17.9.2023 den 15.09):

Si at du levde som en innfødt da, oppvokst i naturen, så det er bostedet ditt. Jo mer du bruker kroppen da, og har det moro, jo mer ressurser bruker du, og energi, så du skader naturen. Det stemmer jo ikke. Det ville jo bety at, siden du lever, så er du en belastning

Selvfølgelig så betyr det at man lever at man er en belastning på ressursene rundt seg. Både om man lever som en innfødt aleine i et telt jungelen eller som en nordmann i et byggefelt i Rana. Problemet er bare at jeg i Rana bruker enormt mye mer av verdens ressurser,

Anonymkode: d857f...ff1

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (På 17.9.2023 den 16.39):

Hvis plutselig ingen kan bo f.eks i India lenger pga varme; ja, hvor skal alle disse menneskene ta veien? Har du plass på soverommet? 

Blir det ille nok kommer inderne til Norge og tramper oss ned. Slik fungerer naturen, nå trampes vi ned av blakke sultne afrikanere. Frivillig foreløpig, vi betaler til og med for det. Sjekk Europa, de ligger bare litt foran i nedtrampingen som er startet. Naturen fikser alt dette på sin måte, nå hjelper vi til, når vi forstår hva vi holder på med er det for sent.

Anonymkode: a4cf1...503

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...