AnonymBruker Skrevet 5. juni 2023 #21 Del Skrevet 5. juni 2023 AnonymBruker skrev (På 3.6.2023 den 7.34): Nei, det er ikke det samme. Anonymkode: 83cf9...d84 Snok1 skrev (På 4.6.2023 den 7.08): Nei. Hva er forskjellen mener dere? Anonymkode: 8a4e9...7d4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2023 #22 Del Skrevet 5. juni 2023 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Hva er forskjellen mener dere? Anonymkode: 8a4e9...7d4 Ulik fermenteringsmåte og ulike fiskeslag og dermed helt ulik smak. Rakfisk: Ørret saltes godt og legges i en plastdunk, og en salt- og sukkerblanding strøs mellom hvert lag med fisk. Etter noen dager på kjøl i en tett dunk, vil fisken ha laket seg. Surströmming: Sild surnes i et par måneder i en svak saltlake, og deretter lukkes i glass. Men gjæringsprosessen fortsetter der også - slik at surströmming kan "skyte" med en stinkende væske hvis den håndteres uforsiktig Anonymkode: e4ede...9fa 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. juni 2023 #23 Del Skrevet 5. juni 2023 AnonymBruker skrev (19 minutter siden): Ulik fermenteringsmåte og ulike fiskeslag og dermed helt ulik smak. Rakfisk: Ørret saltes godt og legges i en plastdunk, og en salt- og sukkerblanding strøs mellom hvert lag med fisk. Etter noen dager på kjøl i en tett dunk, vil fisken ha laket seg. Surströmming: Sild surnes i et par måneder i en svak saltlake, og deretter lukkes i glass. Men gjæringsprosessen fortsetter der også - slik at surströmming kan "skyte" med en stinkende væske hvis den håndteres uforsiktig Anonymkode: e4ede...9fa Det er mange måter å lage rakefisk på, sild kan også brukes, selv om ørret er vanlig Anonymkode: 8a4e9...7d4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå