Gå til innhold

Hvor blir innleggene av som siden ikke finner?


Heipådeg24
Gå til løsning Løst av Rhodiola,

Anbefalte innlegg

1. Når det står siden ikke kan finne tråden, hvor blir innlegget av? 2. Hvorfor er nick grå og rød? På forhånd takk for svar. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • Løsning

Hei @Heipådeg24.

Når du får en feilmelding om at tråden ikke kan finnes er det enten fordi tråden er slettet eller fordi den er skjult for moderering. Det hender vi skjuler tråder i påvente av moderering og/eller vurdering, det gjelder særlig lengre tråder og tråder hvor innholdet må vurderes opp mot forumets retningslinjer.

Vi fører en oversikt over tråder som skjules for moderering i tråden ''Tråder som er skjult for moderering''. Om tråden ikke står oppført i denne listen er den sannsynligvis slettet. Hvis du har spørsmål vedrørende en spesifikk tråd kan du ta kontakt med moderator her, eller i Private forumhenvendelser. Spør du i forbindelse med en spesifikk tråd? 

Noen brukere har rødt brukernavn, dette er en funksjon som brukes for å signalisere at brukeren er administrator av forumet. Brukere med blått brukernavn er moderatorer. Hvis brukeren ikke har rødt eller blått brukernavn er det en vanlig bruker. Du finner oversikten over alle forumets medarbeidere her.

Vennlig hilsen Rhodiola, adm.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...