Gå til innhold

Fryd og gammen


Frøkenfryden

Anbefalte innlegg

Tenker dere av og til at dere har bakt og pyntet en nydelig kake. og invitert alle du liker i gebursdagsselskap, men at dere ikke har en videre plan for kaken?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Helene1982 skrev (24 minutter siden):

Tenker dere av og til at dere har bakt og pyntet en nydelig kake. og invitert alle du liker i gebursdagsselskap, men at dere ikke har en videre plan for kaken?

Heldigvis er jeg ikke god nok til å bake til at det er en relevant problemstilling 😅

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Entern skrev (3 minutter siden):

Heldigvis er jeg ikke god nok til å bake til at det er en relevant problemstilling 😅

Jeg har lyst til å prate om kremspruteren, men da er jeg på feil forum.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helene1982 skrev (Akkurat nå):

Jeg har lyst til å prate om kremspruteren, men da er jeg på feil forum.

@Frøkenfryden tilgir deg sikkert, hun elsker sånn prat 🤣🤣🤣

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Entern skrev (Akkurat nå):

@Frøkenfryden tilgir deg sikkert, hun elsker sånn prat 🤣🤣🤣

jeg vil bare at bløtkaken skal bli pyntet med en fast og fin stråle.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helene1982 skrev (1 minutt siden):

jeg vil bare at bløtkaken skal bli pyntet med en fast og fin stråle.

🤣🤣🤣🤣🤣

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Agent smith
Helene1982 skrev (4 timer siden):

Jeg har lyst til å prate om kremspruteren, men da er jeg på feil forum.

Snakker vi om sånn krempai nå?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Agent smith skrev (Akkurat nå):

Snakker vi om sånn krempai nå?

nei, bløtkake. jeg vet ikke om vi har marsipan

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hoppetaujenta skrev (6 timer siden):

Trikset er å fordele enten melk, juice eller sukkerlake fra fruktblandingshermetikkboksen. Litt og forsiktig, skal det fordeles i alle lagene av sukkerbunnen. Ytterst i kanten er viktigst, ellers blir den litt tørr der. Så kommer det an på hva en skal ha i den, dekorere med og hvor lenge den skal stå og "trekke" før bespisning. Bør ikke stå mange timer hvis alt sammen er bløtt i utgangspunktet. 

Er ikke så vant til den terten. Kan ha smakt den i et tanteselskap en gang, men tror ikke at den ble noen favoritt. 
Napoleon er alltid god hvis den er kjøleskapskald. Sjokoladekake er godt...marsipankake/bløtkake jummi...kringle med eple eller annen fyll...jeg tror vel at jeg liker alt, spesielt når jeg fantaserer om å spise noe jeg ikke har der og da. 

Du har peiling på bløtkake ass. 😱

  • Liker 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helene1982 skrev (4 timer siden):

Jeg har lyst til å prate om kremspruteren, men da er jeg på feil forum.

Haha forsiktig nå 😂 

  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helene1982 skrev (4 timer siden):

jeg vil bare at bløtkaken skal bli pyntet med en fast og fin stråle.

🤣😆

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Helene1982 skrev (Akkurat nå):

Jeg liker å pynte kaker.

Jeg er ikke så god på konditori-delen men jeg er jævlig glad i krem :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Entern skrev (Akkurat nå):

Hva skjedde med deg?
Jeg fikk liv i fjeset

Du vil ha en Steve Aoki altså? Bløtkake pælmet i trynet 🤣

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Embla Othea skrev (Akkurat nå):

Jeg er ikke så god på konditori-delen men jeg er jævlig glad i krem :lur:

Her kommer en brannfakkel: er krem oppskrytt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Embla Othea skrev (Akkurat nå):

Du vil ha en Steve Aoki altså? Bløtkake pælmet i trynet 🤣

Forbinder det veldig med stumfilmkomedier 🥸

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...