AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2022 #41 Del Skrevet 25. oktober 2022 posegjær (tørrgjær) er ikke like "god" som ordentlig gjær - bare nevner det 😇 samme hva de sier.. Anonymkode: 140c1...56d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sommermor Skrevet 30. oktober 2022 #42 Del Skrevet 30. oktober 2022 AnonymBruker skrev (På 25.10.2022 den 19.00): posegjær (tørrgjær) er ikke like "god" som ordentlig gjær - bare nevner det 😇 samme hva de sier.. Anonymkode: 140c1...56d Men tørrgjær er praktisk i den forstand at den er holdbar. Så det er gjerne den jeg bruker hvis jeg får lyst til å bake påen søndag. Jeg bruker oppskriften på trinesmatblogg. no når jeg lager boller osv. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Helene Skrevet 30. oktober 2022 #43 Del Skrevet 30. oktober 2022 Hei. Jeg lærte å bake hjemme, lærte aldri noe om middag. Men kan bake i dag. Første bud, følg oppskriften. Når du blir trygg, gå utenfor oppskriften. Test ut hva du føler. Når det gjeldet middag, har sett MasterChef i 10 år. Lærer noe fortsatt. Ok, de er avansert i dag. Jeg tar til meg små triks som kommer underveis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. november 2022 #44 Del Skrevet 8. november 2022 Hei igjen, TS her! Så: jeg holder på å bake gjærbakst. Hva tenker dere, best å bruke plastfolie over deigen mens den hever, bare kjøkkenhåndkle, eller begge deler? Anonymkode: dc858...0a4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå