Gå til innhold

Gave til jente på 10 år.


Pearl

Anbefalte innlegg

Sliter litt med tantungen i år. Hadde tenkt å kjøpe smykkesett med øredobber, sånne med turkis eller rødt hjerte i sterke farger.

Men så er det det at vi skal reise på ferie sammen i jula og der vi skal er det mye fint gull (men vi får ikke tid til shopping før julaften), da blir det kanskje dumt å ha med et slikt sett.

Men jeg vet ikke hva vi skal kjøpe ellers. Det må være smått slik at det ikke rommer mye på reisen. Til bursdagen nettopp ga vi henne CD, Harry P 4 (bok), hårpynt, lipgloss og penner.

Noen som har forslag på gave rundt 400,- (har bare den tantungen, så hun får litt ekstra)Takknemlig for hjelp.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kan du ikke gi henne et kort hvor du skriver at dere går på smykkeshopping etter julaften (på feriestedet), så kan hun velge akkurat det hun har lyst på? Så kan dere ta det som en liten "venninneutflukt" bare dere to.

Selv om det er ganske viktig å få pakker på julaften, så får hun sikkert det fra andre.

Hilsen Lille meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smykkesett as in perlesett ala Panduro Hobby? Det gjør vel ingenting at det er billig gull der dere skal.. Det er veldig morro å lage seg smykker selv - midt i blinken for ei på 10 år. Ellers er vel ofte bøker en hit i den alderen?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det finnes jo utrolig mye kule klær til jenter på den alderen!

Ellers er jo Singstar til Playstation ganske safe. (Hvis hun har det da) Har en 11 år gammel "venninne" som er hekta, selv etter et år.

Ellers er en kinotur med alt inkludert koselig, Disney on Ice-billetter. (Litt avhengig av om dere bor i Oslo-området eller ikke), eller andre sånne arrangementer som det er mulig å gå på. Teater eller slikt da?

Opplevelser er noe man husker lenge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bøker! Kabalmysteriet av Jostein Gaarder passer bra, eller Klaus Hagerup's barnebøker.. Hobbiten eller noe av Roald Dahl? Bøker er gaver som varer i motsetning til klær el.

Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...