Gjest Varg-Menja Skrevet 3. november 2005 #1 Del Skrevet 3. november 2005 Hvor mange egg bør man beregne til pannekakerøre for to voksne personer, når det skal være hele middagen? (Med litt tilbehør, som bacon og syltetøy.) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 3. november 2005 #2 Del Skrevet 3. november 2005 Jeg bruker 4 egg og kanskje 7-8dl melk... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
monja Skrevet 3. november 2005 #3 Del Skrevet 3. november 2005 Bruker 3 egg til 3 personer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 3. november 2005 #4 Del Skrevet 3. november 2005 Jeg bruker 3 egg til 2 personer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 3. november 2005 #5 Del Skrevet 3. november 2005 Regner 1 egg pr person, litt mindre hvis jeg finner ut jeg vil ha pytt i panne eller noe ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SissiB Skrevet 3. november 2005 #6 Del Skrevet 3. november 2005 4 egg til 2 personer. Mer egg, bedre smak Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Blueberry Skrevet 3. november 2005 #7 Del Skrevet 3. november 2005 Vi er to voksne som spiser en del, og jeg bruker 1 egg per person, altså 2 egg (sant det med mer smak hvis du har flere egg, men det er ikke nødvendig med mer enn 2 egg, og man må jo tenke litt helse også...). Og så har jeg i ca 5-7 dl melk, og mel til røren er passe tykk. Serveres med syltetøy og bacon (ca 150 g). Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. november 2005 #8 Del Skrevet 3. november 2005 Jo flere egg, jo sunnere middag! Jeg bruker 3 egg når jeg lager pannekaker til 15 åringen for at det skal bli en mer fullverdig middag. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest piaf Skrevet 3. november 2005 #9 Del Skrevet 3. november 2005 (endret) (sant det med mer smak hvis du har flere egg, men det er ikke nødvendig med mer enn 2 egg, og man må jo tenke litt helse også...). ← Jeg vil si at eggene er det minste problemet mht helse og sunnhet når man har pannekaker til middag. Egg er sunt, og en ypperlig proteinkilde. I motsetning til det vi fikk høre i årevis, fører ikke egg til høyt kolesterol hos mennesker - se feks her. Da er det nok verre med det mettede fettet i baconen og melken, og ikke minst sukkeret i syltetøyet... Hvitt hvetemel er vel heller ikke det sunneste valget. Men pannekaker er vel en middag man lager fordi det er godt , ikke fordi det er spesielt sunt. Endret 3. november 2005 av piaf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå