Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #1 Del Skrevet 22. oktober 2005 er det mulig... Vet IKKE hvor tankene mine var.. men.. noe som vet om kaka er helt ødelagt etterpå, eller KAN det går greitt.. flaut flaut... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #2 Del Skrevet 22. oktober 2005 Hvilken kake er det da? Glasuren smelter vel bare ned i røren, så kaken blir litt annerledes på smak - men helt sikkert spisendes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #3 Del Skrevet 22. oktober 2005 uff dette er flaut.. det er sjokoladekake.. så den vil smake greitt tror du?.. det skal være folie på de siste 10 min. men bør jeg åpne ovnen, og legge på folie, for da detter vel kaka sammen?.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #4 Del Skrevet 22. oktober 2005 Folie er vel for å unngå at den blir for stekt på toppen? Da ville jeg bare fulgt med på fargen. Hvis det er melisglasur du har brukt, så er jo det for det meste sukker, så da blir kaken ganske så søt. Jeg ville derfor ikke hatt noe mer glasur på toppen, hvis du syntes den ser kjedelig ut uten glasur, så kan du jo gi den et melis-dryss. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #5 Del Skrevet 22. oktober 2005 så jeg bør ikke ta folie på? det er kokesjokolade glasur... smør.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #6 Del Skrevet 22. oktober 2005 vanskelig det med folie, for jeg pleier aldri å bruke det selv. Men følg med, og hvis kaken blir for mørk, så legger du folie over. Smør-sjokoladeglasur gjør sikkert kaken kjempegod, kanskje du har funnet opp noe nytt og spennende i dag? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #7 Del Skrevet 22. oktober 2005 godt å høre! ah, jeg fatter ikke hvor hjernen min var.... tuuusen takk for svar!! ... nå har jeg roa meg litt... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #8 Del Skrevet 22. oktober 2005 Og jeg har fått lyst på sjokoladekake.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hel Skrevet 22. oktober 2005 #9 Del Skrevet 22. oktober 2005 Og jeg har fått lyst på sjokoladekake.... ← Jeg og. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #10 Del Skrevet 22. oktober 2005 har dere lyst på min .. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Hel Skrevet 22. oktober 2005 #11 Del Skrevet 22. oktober 2005 har dere lyst på min .. ← Sjokoladekake er sjokoladekake. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 22. oktober 2005 #12 Del Skrevet 22. oktober 2005 Du må fortelle hvordan den ble, da Kan jo være den blir veldig god Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #13 Del Skrevet 22. oktober 2005 tjaaa... hehe.. den skulle vert ferdig nå, men er helt bløt inni.. prøver å la den stå litt til. men den er vel doomed... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #14 Del Skrevet 22. oktober 2005 FATTER ikke at jeg gjorde det!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pasha Skrevet 22. oktober 2005 #15 Del Skrevet 22. oktober 2005 smaker nok godt for det trur jeg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjesta Skrevet 22. oktober 2005 #16 Del Skrevet 22. oktober 2005 Sjokoladekake er sjokoladekake. ← Sånn er det med den saken! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 22. oktober 2005 #17 Del Skrevet 22. oktober 2005 Skjønner egentlig ikke hvordan du klarte det??? Glasuren skal jo smøres over, men når du heller den på før den blir stekt går det jo bare i ett med deigen da jo? hmmm...dette skjønner jeg virkelig ikke hvordan du klarte! hehe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Lovelylocks Skrevet 22. oktober 2005 #18 Del Skrevet 22. oktober 2005 Merket du ikke at kaken var veldig bløt da du skulle smøre glasuren utover da? Skjønner heller ikke hvordan du har fått det til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Heisan Skrevet 22. oktober 2005 #19 Del Skrevet 22. oktober 2005 Hvordan blei kaka lurer nå jeg på? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Piper Skrevet 22. oktober 2005 #20 Del Skrevet 22. oktober 2005 Er spent på om kaken ble god, for det er det som teller Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå