K.B. Skrevet 15. oktober 2024 #7281 Del Skrevet 15. oktober 2024 Blackened chicken burger 🍔 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 16. oktober 2024 #7282 Del Skrevet 16. oktober 2024 Kyllingfilet, stekte poteter, stekte grønnsaker og deilig saus 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 16. oktober 2024 #7283 Del Skrevet 16. oktober 2024 Gulrot-kålrot-suppe med persille i dag. 4 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 16. oktober 2024 #7284 Del Skrevet 16. oktober 2024 Mange supper her I det siste. Den andre fra meg denne uka er en rød fiskesuppe. Vi hadde focaccia og aioli til 3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 16. oktober 2024 #7285 Del Skrevet 16. oktober 2024 Pawn Hearts skrev (1 time siden): Mange supper her I det siste. Den andre fra meg denne uka er en rød fiskesuppe. Vi hadde focaccia og aioli til Den fiskesuppa så kjempegod ut. Kan du dele oppskrift eller sånn ca? Jeg er jo en sånn skikkelig suppegjøk og elsker supper. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 16. oktober 2024 #7286 Del Skrevet 16. oktober 2024 Søsterbesøk i dag, og vi koste oss med en kylling panne med forskjellige grønnsaker og MiGoreng nudler 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 16. oktober 2024 #7287 Del Skrevet 16. oktober 2024 Hjemmelaget gnocchi av smørbønner og kikertmel i currysaus. Anonymkode: d6351...cf4 4 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Frøkenfryden Skrevet 16. oktober 2024 #7288 Del Skrevet 16. oktober 2024 Fortsetter suppetrenden her jeg. Potet-og purresuppe☺️ 4 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elline Skrevet 16. oktober 2024 #7289 Del Skrevet 16. oktober 2024 Alle er så flinke til å lage mat her! 😍 Jeg hadde nudler med et kokt egg til middag, og tre klementiner 😄 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pawn Hearts Skrevet 16. oktober 2024 #7290 Del Skrevet 16. oktober 2024 Perine skrev (23 minutter siden): Den fiskesuppa så kjempegod ut. Kan du dele oppskrift eller sånn ca? Jeg er jo en sånn skikkelig suppegjøk og elsker supper. Κανένα πρόβλημα. Den blir litt forskjellig fra gang til gang, men alltid god. Jeg bruker en blokk med frossensei – bruke du fersk fisk, kan du bruke avskjæret i krafta. Jeg hadde jo ikke fiskeavskjær, så jeg brukte rekeskall (av ca. 400 gram reker) og avskjær av purre, fennikel, gulrøtter og løk. Jeg grovkuttet 4-5 hvitløksbåter og en rød chili, hadde i halvannen terning fiskebuljong, svart pepper, fennikelfrø (lett knust i en morter), tørket basilikum, oregano og timian og omtrent et halvt gram safran. Så helte jeg på mellom halvannen og to liter kokende vann og lot det putre i 20-25 minutter. Deretter silte jeg krafta. Det var i går, men man kan fint lage hele suppa samme dag. I dag surret jeg purre, fennikel, gulrot og løk i olivenolje i en stor gryte (den jeg valgte, var egentlig litt for liten). Etter en stund hadde jeg i noen teskjeer tomatpure og lot det surre i noen minutter til før jeg tilsatte 1-2 dl tørr hvitvin. Dette fikk også noen minutter i gryta før det fikk følge av krafta. Det var nå jeg kom på at jeg skulle hatt i en boks/kartong med hakkede tomater, men det var ikke plass i gryta 😅. Kanskje like greit, for vi savnet det ikke. Nå var det bare å la det hele småkoke til grønnsakene var møre, smake til (suppa trengte litt sukker) og tilsette fisken (skåret i passe biter). Den fikk trekke i fem minutter. Rekene serverte jeg ved siden av siden noe av suppa skulle i kjøleskapet etterpå. Det krever litt tid og jobb, men det er ikke vanskelig å lage. Καλή όρεξη! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 16. oktober 2024 #7291 Del Skrevet 16. oktober 2024 Pawn Hearts skrev (51 minutter siden): Κανένα πρόβλημα. Den blir litt forskjellig fra gang til gang, men alltid god. Jeg bruker en blokk med frossensei – bruke du fersk fisk, kan du bruke avskjæret i krafta. Jeg hadde jo ikke fiskeavskjær, så jeg brukte rekeskall (av ca. 400 gram reker) og avskjær av purre, fennikel, gulrøtter og løk. Jeg grovkuttet 4-5 hvitløksbåter og en rød chili, hadde i halvannen terning fiskebuljong, svart pepper, fennikelfrø (lett knust i en morter), tørket basilikum, oregano og timian og omtrent et halvt gram safran. Så helte jeg på mellom halvannen og to liter kokende vann og lot det putre i 20-25 minutter. Deretter silte jeg krafta. Det var i går, men man kan fint lage hele suppa samme dag. I dag surret jeg purre, fennikel, gulrot og løk i olivenolje i en stor gryte (den jeg valgte, var egentlig litt for liten). Etter en stund hadde jeg i noen teskjeer tomatpure og lot det surre i noen minutter til før jeg tilsatte 1-2 dl tørr hvitvin. Dette fikk også noen minutter i gryta før det fikk følge av krafta. Det var nå jeg kom på at jeg skulle hatt i en boks/kartong med hakkede tomater, men det var ikke plass i gryta 😅. Kanskje like greit, for vi savnet det ikke. Nå var det bare å la det hele småkoke til grønnsakene var møre, smake til (suppa trengte litt sukker) og tilsette fisken (skåret i passe biter). Den fikk trekke i fem minutter. Rekene serverte jeg ved siden av siden noe av suppa skulle i kjøleskapet etterpå. Det krever litt tid og jobb, men det er ikke vanskelig å lage. Καλή όρεξη! Å, den høres nyydelig ut. Nå har jeg kopiert og lagret oppskriften din. Tusen takk 💙 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
K.B. Skrevet 16. oktober 2024 #7292 Del Skrevet 16. oktober 2024 Ytrefilet, potetmos and rødvins sjy. 5 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 17. oktober 2024 #7293 Del Skrevet 17. oktober 2024 Melon, spekeskinke og salat til forrett, bringebærsorbet til dessert. Hovedretten var brassert lam med potetfondant, rødvinsaus og stekt rosenkål. Blir godt å komme hjem fra kurs og vanlige middager. Tror jeg... 2 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ariana807 Skrevet 17. oktober 2024 #7294 Del Skrevet 17. oktober 2024 I dag på menyen fra Adam; Currykremet fullkornspasta med kyllingkjøttdeig og wokkede grønnsaker. 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 17. oktober 2024 #7295 Del Skrevet 17. oktober 2024 Vært ute og handlet til grønnsaksskuffen, så maten må først koke 😂 2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 17. oktober 2024 #7296 Del Skrevet 17. oktober 2024 Etter tre dager med hotellmat var det godt med en spicy kebab! 3 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Irak Skrevet 17. oktober 2024 #7297 Del Skrevet 17. oktober 2024 Tilbehør: Mos av poteter, sellerirot og pastinakk. Brokkoli og tyttebær 😋. 3 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Paneera Skrevet 17. oktober 2024 #7298 Del Skrevet 17. oktober 2024 (endret) Jauda, jeg er tydelig på cruise. Dere som har vært på DFDS vet kanskje at det er god buffet her 😬 Jeg tror jeg har spist nok for en uke. Klarte ikke å spise opp alt, men godt var det. Eggesalat, rekesalat, gravet laks, kaldrøkt laks, bakt laks i butterdeig, makrell, kyllingspyd, marinerte poteter, pasta, kyllingklubbe, pommes frites, pølsehorn, tikka masala, oksestek, kalkunstek, panko kylling, spareribs og pommes frites. Jepp, det var så godt at jeg tror jeg skal unngå buffeten til frokost og på hjemveien, blir altfor mye mat 😅 Men de skal ha for skikkelig god mat her! Sjeldent jeg har vært på så god buffet. 👏👏❤️ Endret 17. oktober 2024 av Paneera 2 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Perine Skrevet 17. oktober 2024 #7299 Del Skrevet 17. oktober 2024 MarianneE skrev (47 minutter siden): Etter tre dager med hotellmat var det godt med en spicy kebab! Det så jo både deilig småsyndig og godt ut 💙 kos deg 😀 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elien Skrevet 17. oktober 2024 #7300 Del Skrevet 17. oktober 2024 Vi har vært på langtur i dag, og spiste på Macern, jeg hadde Big Chicken Salsa (den burgeren er så god!) meny 2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå