Gå til innhold

Fryste varer ble tint og så...Hva skjer da?


Gjest -jente33

Anbefalte innlegg

Gjest -jente33

Jeg har stående en mindre fryseboks med kjøttdeig, kyllingfilet og pizza. Så oppdaget jeg at døren sto åpen da jeg kom hjem fra jobb og da hadde den vel stått slik hele dagen i over 8 timer.

Iskremen hadde smeltet, men kyllingen og kjøttdeigen kjentes like "hardt" ut. Laksefiletene hadde blitt helt myke så dem tok jeg ut og stekte.

Pizzaene var også blitt myke...jeg lukket likevel skapdøren og lot det fryse igjen.

Er dette farlig, kan jeg bli matforgiftet eller noe?

Takker for svar fra forståsegpåere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror nok det går helt bra. Lurt å ta laksefiletene med en gang. Hvis det var sånne butikkferdigfrossenpizza så gjorde det sikkert ikke noe å fryse de igjen. Det tåler de nok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du blir neppe matforgiftet, de skal jo steke på sterk varme, og de var uansett ikke veldig lenge tinte. Smaken kan kanskje bli litt dårligere, det er ofte det som er problemet om man tiner og fryser mat igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...