Gjest Sesselja Skrevet 10. oktober 2005 #1 Del Skrevet 10. oktober 2005 Hva pensler du bakverk med? Og hvorfor bruker du akkurat det? Og pensler du med ulike ting avhengig av om det er søt bakst eller ei? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tommeline Skrevet 10. oktober 2005 #2 Del Skrevet 10. oktober 2005 (endret) Søt gjærbakst pensles med pisket egg. Hvorfor det? Fordi jeg alltid har gjort det, og fordi de blir blanke og fine Rundstykker og brød pleier jeg ikke å pensle med noen ting. Endret 10. oktober 2005 av tommeline Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vimse Skrevet 10. oktober 2005 #3 Del Skrevet 10. oktober 2005 Søt gjærbakst pensles med pisket egg. Hvorfor det? Fordi jeg alltid har gjort det, og fordi de blir blanke og fine Rundstykker og brød pleier jeg ikke å pensle med noen ting. ← Nemlig Fordi jeg alltid har gjort det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Sesselja Skrevet 10. oktober 2005 #4 Del Skrevet 10. oktober 2005 Jeg pensler som oftest med egg selv, men ser også at det iblant står i oppskrifter at man skal pensle med vann, melk eller smeltet smør. Jeg mener også at ei venninne penslet med sukkervann/sukkermelk. Noen som kan forklare når eller hvorfor vann/melk/smør skal brukes? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest 1111 Skrevet 10. oktober 2005 #5 Del Skrevet 10. oktober 2005 Vann er brukt for å lage en sprø skorpe. Egg er brukt for å lage en myk og blank overflate. Melk og smør.. nei, det vet jeg rett og slett ikke hvorfor brukes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 10. oktober 2005 #6 Del Skrevet 10. oktober 2005 Jeg pensler med egg fordi baksten ser penere ut. Funker nesten like greit å pensle med melk - gjør det hvis jeg ikke har egg i huset. Jeg har alltid penslet med egg før jeg setter inn i ovnen, og gjorde store øyne da svigermoren min penslet med egg etter at rundstykkene var ute. Hjemembakte brød pensler jeg med litt margarin fordi det er så godt og skorpa blir litt mindre hard. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 10. oktober 2005 #7 Del Skrevet 10. oktober 2005 Jeg pensler alltid med egg, fordi det ser penest ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå