AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #1 Del Skrevet 27. juli 2021 Takk! 😘 Anonymkode: 837b4...5c7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #2 Del Skrevet 27. juli 2021 Min er et par spiseskje mel og en teskje eller litt mer vann/melk, men få det helt glatt før det skal i resten 😀 Anonymkode: af969...9b6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nåleputa Skrevet 27. juli 2021 #3 Del Skrevet 27. juli 2021 (endret) Jeg bruker å riste vann og mel i en tom boks med f. Eks tomatpuré og heller det i sausen eller suppa etc. Ca en liten spiseskje mel og 1/3 -2/3vann. Ikke så nøye😅 Endret 27. juli 2021 av Nåleputa 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #4 Del Skrevet 27. juli 2021 Litt smør/Melange litt mel og litt melk og då det helt jevnt før du tar i resten av melken… Anonymkode: cc06b...db7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Krølltopp84 Skrevet 27. juli 2021 #5 Del Skrevet 27. juli 2021 Jevning for meg er 1 ss smeltet smør pr ss hvetemel. Smelt smøret til det blir litt brunt og vips melet raskt inn på høy varme. Så visper du inn melk/buljong i vann el.l, avhengig av hva slags saus du skal lage ☺️ 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #6 Del Skrevet 27. juli 2021 Jeg bruker 1 ss mel og 1 ss smør per 2,5 dl væske. Ca. Først smelter jeg smør på ganske lav varme. Deretter har jeg i mel og rører godt. Så har jeg i væsken og og lar det stå på lav varme ganske lenge 10-15 før det begynner å koke. Rører ofte underveis. Det må ikke være så lav varme at det ikke begynner å koke. På min min komfyr har jeg på 4/9. Har deretter i krydderog da er den igrunnen klar. Anonymkode: 9ef13...629 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2021 #7 Del Skrevet 27. juli 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Takk! 😘 Anonymkode: 837b4...5c7 Meljevning. Ikke g eller h. Anonymkode: ade05...a09 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå