AnonymBruker Skrevet 16. juli 2021 #21 Del Skrevet 16. juli 2021 Rullekant er jo en annen mulighet det må ikke være krus, bare vi i Norge som er så vant til det Anonymkode: 43566...81f 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2021 #22 Del Skrevet 18. juli 2021 AnonymBruker skrev (På 17.7.2021 den 0.40): Rullekant er jo en annen mulighet det må ikke være krus, bare vi i Norge som er så vant til det Anonymkode: 43566...81f Hvordan lager man rullekant? Anonymkode: cf5d8...fa8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2021 #23 Del Skrevet 18. juli 2021 AnonymBruker skrev (33 minutter siden): Hvordan lager man rullekant? Anonymkode: cf5d8...fa8 Bruker et halv nr mindre pinne enn det skal være på resten, strikk glattstrikk ca 2 cm? til du ser det ruller seg sammen til en ‘pølse’. Når du er fornøyd med rullen, strikk en omgang vrang. Så bytter du til vanlig pinnestørrelse og strikker videre som vanlig. Om målene på ermet i oppskrifta tas fra etter kruset, så husk å legg på/strikk de ekstra cm en rullekant legger nesten ikke til lengde Anonymkode: 43566...81f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2021 #24 Del Skrevet 18. juli 2021 AnonymBruker skrev (Akkurat nå): Bruker et halv nr mindre pinne enn det skal være på resten, strikk glattstrikk ca 2 cm? til du ser det ruller seg sammen til en ‘pølse’. Når du er fornøyd med rullen, strikk en omgang vrang. Så bytter du til vanlig pinnestørrelse og strikker videre som vanlig. Om målene på ermet i oppskrifta tas fra etter kruset, så husk å legg på/strikk de ekstra cm en rullekant legger nesten ikke til lengde Anonymkode: 43566...81f Den omgangen med vrang skal stoppe rullen fra å rulle videre oppover Anonymkode: 43566...81f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 18. juli 2021 #25 Del Skrevet 18. juli 2021 AnonymBruker skrev (3 minutter siden): Bruker et halv nr mindre pinne enn det skal være på resten, strikk glattstrikk ca 2 cm? til du ser det ruller seg sammen til en ‘pølse’. Når du er fornøyd med rullen, strikk en omgang vrang. Så bytter du til vanlig pinnestørrelse og strikker videre som vanlig. Om målene på ermet i oppskrifta tas fra etter kruset, så husk å legg på/strikk de ekstra cm en rullekant legger nesten ikke til lengde Anonymkode: 43566...81f AnonymBruker skrev (2 minutter siden): Den omgangen med vrang skal stoppe rullen fra å rulle videre oppover Anonymkode: 43566...81f Tusen takk for at du lærte meg dette! ♥️ 💐 Anonymkode: cf5d8...fa8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå