Gå til innhold

Stine Knutsen


Tildittbeste

Anbefalte innlegg

Nussepus skrev (3 minutter siden):

Med et hjerte av gull som ikke unner sønnen sin en klemmeyoghurt fordi det er for dyrt🩷

Er ikke du han/hun kjendisen fra Ringsaker Blad? 😍 Starstruck 🤩

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Nussepus skrev (4 minutter siden):

Med et hjerte av gull som ikke unner sønnen sin en klemmeyoghurt fordi det er for dyrt🩷

Men klart det er dyrt med en klemmeyogurt. Mye bedre med litt ekstra garn til en ekstra genser til seg SELV! Kan fort fryse når man bare har 400&åtteogførti fra før, vettu… 

 

(nå skal jeg legge meg) 

  • Liker 7
  • Nyttig 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jajajane skrev (4 minutter siden):

Men klart det er dyrt med en klemmeyogurt. Mye bedre med litt ekstra garn til en ekstra genser til seg SELV! Kan fort fryse når man bare har 400&åtteogførti fra før, vettu… 

 

(nå skal jeg legge meg) 

I polyester😘

  • Liker 4
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sin egen spleis som dro inn 37.200 kr så

hvilket beløp dokumenterte hun at hun hadde betalt ?

 

Pengene vil gå i sin helhet til å dekke sakomkostninger mot BV
 
Er det 37.200,- som er dokumentert?
 
 
HVIS det skulle bli noe til overs vil dette bli donert til Landsforeningen for barnevernsbarn .
 
Er det noe til overs etter å ha betalt den summen til advokaten sin?
 

Deler av historien kan ses og leses her : 

https://www.tv2.no/a/11792906/

I mai 2020 kontaktet jeg BV for å få innsyn i papirene mine, etter mye forskjellige beskjeder og unngåelse fra deres side kom de endelig 18oktober. 

De hadde gitt meg delvis innsyn i mitt eget liv..... Jeg ringte de umiddelbart og fikk alle mulige unnskyldninger. I 2010 var jeg der å fikk lese dokumentene mens jeg satt der, men fikk ikke kopier, den gang. Men det ga meg en viss pekepinn på hva som skulle være med denne gangen. Jeg konfronterte BV med dette, men de mente jeg løy og at jeg hadde fått det som var av viktighet.. 

I November hadde jeg mitt første offentlige innlegg på TV2 nyhetene, det skal sies at TV har virkelig vært supre i denne saken! Etter flere sendinger både på nyhetene og nyhetskanalen, klage til statsforvalteren, gir BV delvis etter i midten av desember. Ass.BV-sjef ringer meg å legger seg helt flat, resten av dokumentene kommer, inkl post-it lappene de mente jeg løy om!  

Det var en grusom virkelighet i dokumentene som kom i etterslepet....... Det var en grunn for at disse ble holdt tilbake, og saken ble enda klarere.

I januar reiser jeg til Tønsberg til to flotte, annerkjente advokater som vil hjelpe meg i saken min. Det er ingen tvil om at noe MÅ skje med dette systemet! 

Jeg har valgt å være helt offentlig i saken min, både i media, men også på sosiale medier, for desverre er det MANGE av oss, som fortsatt må kjempe en kamp for å få rettferdighet. Men ikke alle kan, ikke alle klarer. 

Stine klarte 

Jeg jobber ikke bare for min sak - jeg kjemper for at noe skal skje med dette systemet! Både for alle barn som skal innom BV, men også for de som har vært en del av det, som fortjener rettferdighet, en oppreisning, en MULIGHET til å få kunne gå videre i livet sitt. 

 

Ved å kjøre sak så er det en start, og ev. vinne er en super start, men er hun ferdig? Skal hun jobbe videre? Ingen vet 

Slik ting er nå:

I starten av mai sendte advokaten min prosessvarsel til kommunen, en mulighet for et forlik, en mulighet for et samarbeid - hvordan kan dette bli bedre  ?!

Svaret var klart : Dette fikk de mest sannsynlig ikke til før sommerferien deres, og ba innstendig om at vi ventet med å sende stevning til ETTER de var ferdig med ferien sin...

I tillegg, må jeg innom alle mulige instanser for enda nye vurderinger, psykolog, stadfeste tidspunkter på diagnoser osv, for ja, jeg sitter igjen her, etter et helvete fra jeg var 0-22 år med diagnoser som fibromyalgi, ptsd og angst, er hvertfall de som kan relateres til oppveksten, Jeg har blitt 100% ufør, for kroppen min ikke lenger takler å bære på traumene.... 

Så, kombinasjonen av ufør og dyre advokatregninger passer ikke sammen, det er helt tydelig. Dette er også problemet for mange som ØNSKER å gå videre med sin sak, men ikke kan for grensen for fri rettshjelp er veldig lav, men inntekten er akkurat for stor. Dette er også en kamp vi kjemper : 

Kombinasjon av ufør og dyre advokat regninger er en dårlig match

FRI RETTSHJELP FOR DE SOM ER UTSATT FOR OVERGREP, VOLD, OMSORGSSVIKT OSV, hvorfor skal VI selv måtte betale for egen rettferdighet??!

Men akkurat nå må jeg.... 

Det måtte hun den gang da, uten garanti for dom

Så om du har lyst til å støtte meg i denne kampen, så blir jeg evig takknemlig!

Har vi lyst? 

Hvis du skulle lure på noe - ta gjerne kontakt med meg på instagram :fru.knutsen

Har vi tatt kontakt? 

Dette innlegget ble langt, det er så mye mer som burde blitt sagt, men jeg gir meg ikke, VI SKAL FÅ RETTFERDIGHET uten å drukne på veien!

 

....

 

Pengene har gått til å dekke saksomkostninger mot BV. Så da er det opp til Stine om dommen ses på som ett overskudd da pengene er betalt og har gått til sitt formål.  

Sier jeg at min personlige følelse er at dette er innafor ... Nei, men det kan bli en tvist... og det hadde ikke vært overraskende med tanke på historikken hennes. Håper jeg at hun donerer... Ja. Har hun forpliktet seg til å donere om hun vinner frem... Min mening... Nei, fordi hun har klart å gjøre seg litt utydelig med at hun kan tolke teksten til sin "fordel" som da kan oppfattes som brudd og ansvarsfraskrivelse

Er det brudd, svindel og bedrag... Ikke etter min mening.. Utydelig mtp. dommen hun fikk.. Ja, hvis hun velger å beholde de 37.200,-

 

Så det blir spennende å se hva hun velger å gjøre med de 37.200 kr iom at det er Stine det er snakk om

De andre 46.000 har ingen info vedrørende overskudd, donasjon e.l, men det hadde vært helt fantastisk om hun donerte nesten 100.000

Endret av duskelapp
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

duskelapp skrev (7 timer siden):

Utdrag for en Spleis som ble opprettet for Stine:

 

Og som ufør er det kanskje ikke rom for disse ekstra utgiftene. Tenker at all hjelp er god og er vi mange nok så klarer bi nok og hjelpe ho ett stykke på vei. Noe jeg syns ho fortjener og kanskje saken hennes kan hjelpe andre i tiden fremover og.

 

Der bidro folk med 45.000+ på bakgrunn av kanskje 😶 ... Fasinerende 

 

Hele info:

 

Pengene går til dekking av advokat utgifer.

Kjære alle sammen. Sammen kan vi klare dette.

For de som har fulgt stine sin sak på tv og i sosiale media skjønner at ho trenger dette.

Oppretter denne spleisen sånn at så mange som mulig kanskje vil hjelpe ho med og fortsette kampen mot barnevernet og en rettferdighet som ho og så mange andre fortjener.

 

Men for og klare dette trenger ho at advokaten hjelper ho, noe som ikke er gratis. Og som ufør er det kanskje ikke rom for disse ekstra utgiftene. Tenker at all hjelp er god og er vi mange nok så klarer bi nok og hjelpe ho ett stykke på vei. Noe jeg syns ho fortjener og kanskje saken hennes kan hjelpe andre i tiden fremover og.

 

legger ved en link til tv2 reportasje om saken: - De visste at mamma drakk og forlot meg alene fra jeg var fire år (tv2.no)

Jeg kan forstå hvor du vil og jeg skjønner at 80K ikke hadde dekket alle advokatutgifter. Det er mye som ikke er ulovlig eller straffbart, men som likevel ikke er spesielt greit.
Og at Stine bruker 2-3000kr på ting mnd? Bare på snus og monster går det fort 2-3K. Jeg fulgte henne forrige runde. Og det var jammen ikke mange dagene hun ikke hadde handlet seg noe. Bare et garnnøste koster fort 50-100kr, og det går med noen til en genser, og hvor mange gensere har hu ikke strikka seg de siste årene? Hvor mange poser med godis og potetgull tester hun ukentlig? Har du sett de ekstreme mengdene med sminke og neglelakk hun har? Hun har prøvd seg på ulike hobbyer de siste årene og handlet inn utstyr så det holder. Til bursdagen sin kjøpte hun seg vel 3 kjoler og beholdt 1 av dem. De to andre ligger ute til salgs på Tise til sikkert halve prisen av innkjøpspris eller mindre. Har du sett når hun ryddet klesskapene sine, hvor sjukt mye klær og sko hun har? Hun abonnerte en periode på goodiebox som koster 400kr i mnd, hvor halvparten av innholdet gikk i søpla fordi hun ikke likte produktene. Hvor mye bruker hun ikke på planter og blomster i løpet av en sommersesong? Hvert år kjøper hun noe nytt julepynt og Halloween pynt. Hun har til stadighet noe nytt interiør. Alt dette er nødt til å bli en ganske stor sum i løpet av et år. Jeg sier ikke nødvendigvis at man ikke skal kunne unne seg noe som helst, men Stine lever som en konge. Og det er mange som faktisk må prioritere bort alt av ekstra pga advokat, regulering til barna, konfirmasjon osv. Det er liksom ikke helt uvanlig. Men hu, nei, hu skal ikke ofre noe selv. Det kan alle andre heller gjøre. Og det er jo ikke noe tvil om at hvordan man formulerer seg i en spleistekst har alt å si. Det er både uetisk, uærlig og smålig. 

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bålkaffe skrev (8 timer siden):

Du glemte å lese innlegget jeg skrev til deg, eller? :)

Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt 😉 God dag til deg😊

  • Liker 1
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Polarpuma skrev (2 timer siden):

Moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt 😉 God dag til deg😊

Ingen kommentar til det faktiske innlegget jeg skrev og som det virker som om du ikke fikk med deg?

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bålkaffe skrev (1 time siden):

Ingen kommentar til det faktiske innlegget jeg skrev og som det virker som om du ikke fikk med deg?

Får med meg både spydigheter og hersketeknikker. :)  Og unnviking av svar. Så nei ingen kommentar. :)

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Polarpuma skrev (1 minutt siden):

Får med meg både spydigheter og hersketeknikker. :)  Og unnviking av svar. Så nei ingen kommentar. :)

Spenstig at du snakker om spydigheter og hersketeknikker når dette var det første du skrev til meg:

Polarpuma skrev (22 timer siden):

Nå mens du er i gang med å være moralens vokter, kan du ikke skrive til Stine at hun skal slutte å henge ut naboene, familien, frisøren, kassadama i nærbutikken, advokaten, dumme følgerne sine etc etc. Det er hun nemlig veldig ivrig på. På forhånd tusen takk.

Pass på at du ikke møter deg selv i døra her nå, da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bålkaffe skrev (27 minutter siden):

Spenstig at du snakker om spydigheter og hersketeknikker når dette var det første du skrev til meg:

Pass på at du ikke møter deg selv i døra her nå, da.

Du får tolke det som du vil. Man skal ikke gå til angrep på alle personer som ikke er enig med deg, men det gjør du. Du bryter reglene her inne. Du blir derfor rapportert nå.

  • Liker 3
  • Nyttig 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Polarpuma skrev (18 minutter siden):

Du får tolke det som du vil. Man skal ikke gå til angrep på alle personer som ikke er enig med deg, men det gjør du. Du bryter reglene her inne. Du blir derfor rapportert nå.

Hei, du starta og fikk tilbake med den samme energien du møtte meg med.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...