Gå til innhold

.


Silva Pluvialis

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hei,

Vi forstår problemstillingen, og at det i noen situasjoner kan være øsnkelig at andre brukere ikke skal kunne se det innholdet man poster på forumet. Det er dog også viktig for oss at brukere skal ha muligheten til å ignorere andre brukere uten at dette på noen måte skal komme tilbake til dem. Dersom vi på noen som helst måte åpner opp for muligheten til å se om andre har ignorert deg på forumet, så åpner dette opp potensielle ubehagelige konfrontasjoner. Det kan være mange grunner til at man ønsker å ignorere en bruker på forumet, alt fra at man er uenig i deres meninger til at man har en personlig historie. Uansett grunn skal man kunne gjøre dette trygt og anynomt. På bakgrunn av dette er det nok ikke aktuelt å innføre en slik funksjon per i dag.

Kragebein, adm

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

I de aller fleste situasjoner så vil det ikke være mulighet for en konfrontasjon, det er helt riktig. Dette vil mer være en risiko i situasjoner hvor brukere kjenner hverandre utenfor forumet, og hvor vedkommende som blir ignorert vil ha muligheten til å ta kontakt om hvorfor. Vi forstår sammenligningen med sosiale medier, men vi mener likevel at det skal være mulig for brukere på Kvinneguiden å skulle kunne ignorere andre brukere anonymt. 

Når det gjelder det siste punktet ditt om å bli forfulgt, så faller dette litt utenfor problemstillingen om ignorering. Vi forstår at dette oppleves som en frustrerende situasjon. Vi gir ikke sanksjoner på bakgrunn av beskjeder fra andre brukere eller rapporter alene, det må ligge brudd på våre retningslinjer i bunn. Ettersom vi ikke diskuterer brukersaker med andre enn den brukeren det gjelder, så kan det i noen tilfeller se ut som ingenting blir gjort fra mdoeratorene sin side, uten at dette nødvendigvis er tilfellet.

Kragebein, adm

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...