Jump to content
Sign in to follow this  
AnonymBruker

Veldig merkelig spørsmål om sæd

Recommended Posts

AnonymBruker

Jeg lurer oppriktig på dette, og har egentlig ingen å spørre om det fordi det er litt kleint at jeg ikke kan/vet dette?

Jeg har kjæreste/samboer. Han er den eneste jeg har hatt sex med. Alt er bra, men vi tenker på å prøve å få barn etterhvert, og da kommer jeg til selve spørsmålet. Når vi har sex så renner sæden alltid ut med en gang av meg, føler jeg må løpe på toalettet rett etter samleie. Er det vanlig? Hører jo om par som ligger lenge å koser etter sex, det funker dårlig her. Spørsmålet er jo om jeg bør ligge lenge med sæden inni meg/prøve å få den lenger inn for å evt bli gravid?

Anonymkode: a267c...d24

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Det er ikke alt som renner ut igjen. Jeg har alltid gått på do etter sex, for å «tømme» ( i mangel på bedre ord), og aldri hatt problem me å bli gravid. 

 

Det er gjerne de som sliter med å bli gravid som blir liggende å holde på sæden, slik at flere av svømmerne eventuelt når fram, for å øke sjangsen. 

Anonymkode: c9eee...32e

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Jeg lurte på akkurat det samme sist jeg prøvde på å bli gravid, jeg hater å kjenne at det renner ut og jeg blir klissete på lårene, så jeg springer på do med en gang og sitter lenge og vasker meg etterpå. Tror kanskje jeg lå i noen minutter ekstra når vi prøvde men det var det. Blir gravid på første forsøk. Så det er nok noen sædceller som rekker å svømme langt nok til at alt ikke renner ut.. 

Anonymkode: 19e82...0ea

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker

Det sies at den mengden som trengs for å bli gravid allerede er der oppe når det "overflødige" renner ut. Jeg gjorde som den over her å lå noen minutter etterpå bare for å ha "gjort mitt" i forsøket. Ha en liten dorull på nattbordet så bruker du papir til å holde for så det ikke renner ut. 

Anonymkode: 4a577...efe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...