AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #1 Del Skrevet 29. august 2020 Selv vil jeg lage til koldtbord men det vil ikke konfirmanten. Noen tips til 3-rettes? Konfirmanten er glad i det meste. Spesielt meksikansk. Gjerne også fortell hva dere serverte i konfirmasjon og hvordan det gikk/ble tatt i mot. Anonymkode: 5dd2e...1cf Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #2 Del Skrevet 29. august 2020 Jeg hadde Koltbord, samme med bror. Lillesøster hadde thaimat 😋 Anonymkode: cb2d8...08e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #3 Del Skrevet 29. august 2020 Bestilte koldtbord, og hadde hjemmelaget villtgryte i tillegg. Kaker til dessert. Anonymkode: 08cc3...c74 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #4 Del Skrevet 29. august 2020 Det er så kjekt i Trøndelag, hvor ‘alle’ liker sodd, samtidig som det er godkjent som festmat. Så begge mine hadde sodd i sin konfirmasjon Anonymkode: a3afa...852 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #5 Del Skrevet 29. august 2020 Maten var veldig god, men ble mye rester. Skulle nok bestilt koldtbord til litt færre antall enn det var gjester. Var veldig lite stress med matlaging på forhånd. Kunne kose oss med gjestene og familien i stedet. Anonymkode: 08cc3...c74 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #6 Del Skrevet 29. august 2020 Kalvestek og karamellpudding, bordservering. 8-9 forskjellige kaker et par timer senere. Anonymkode: 8cfd5...3db Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #7 Del Skrevet 29. august 2020 Vi fulgte konfirmantens ønske, Mexicansk gryte. Skulle ikke være hjemmelaget, gitt, men fra pose. Sukk. Men vi bør kanskje slutte å tenke på å få skryt for maten, og fokusere mer på hva som gjør dette til den perfekte dagen for konfirmanten. Det var enkelt å lage på forhånd, og medførte null stress. Et stort pluss det også. Vi koste oss med å planlegge pynting av bordet, også det ut fra hvordan hun ville ha det. Anonymkode: 36ff7...d79 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #8 Del Skrevet 29. august 2020 Koldtbord 🙂 vet mange har tapas, det er kanskje en gylden middelvei? Anonymkode: 44d7c...820 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #9 Del Skrevet 29. august 2020 Har hatt 3 konfirmanter og har hatt mat etter deres ønske. Maten har vært laget av en kokk i familien. Vi har hatt tapas, taco og pasta. Mat blir hva man gjør det til. Alle tre konfirmasjoner har vært mat med variasjon slik at det har vært noe for alle. Vi har hatt ca 25-30 gjester og alle har vært fornøyde. Men nå er vi en lite pretensiøs familie. Jeg har lagt frem menyen vår på KG før og blitt slaktet for dårlig valg av mat siden ingenting av det er «festmat». Snitter, som er glorifiserte brødskiver, er visstnok alltid et bedre valg skal man tro snobbene på KG. Anonymkode: fc1e9...792 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 29. august 2020 #10 Del Skrevet 29. august 2020 Vi har hatt både koldtbord og yjemmelaget gryterett med salat, rundstykker o.l. Begge deøer har vært godt og populært hos konformant og gjester. Anonymkode: e3f8d...318 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #11 Del Skrevet 3. september 2020 Snitter som det ble god respons på Anonymkode: 4238b...b54 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #12 Del Skrevet 3. september 2020 Koldtbord Anonymkode: fc7ff...93d Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 3. september 2020 #13 Del Skrevet 3. september 2020 Koldtbord? Hva slags retter? Anonymkode: b7156...ac7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 4. september 2020 #14 Del Skrevet 4. september 2020 Lapskaus. () Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. september 2020 #15 Del Skrevet 4. september 2020 Det er ikke SÅ mange formelle anledninger gjennom livet for de fleste av oss, og en konfirmasjon er jo en ypperlig mulighet til å la konfirmanten oppleve nettopp at det er forskjell mellom formelle og uformelle anledninger. Der kommer treretteren inn i bildet. Selv er jeg egentlig imot at konfirmanten skal bestemme alt, bare fordi konfirmanten er konfirmant. Han eller hun er fremdeles en ungdom, og trenger fremdeles veiledning. Akkurat som med små barn kan konfirmanten få medbestemmelsesrett, men innenfor sin egen kompetanse. Å velge mellom A eller B til forrett, C eller D til hovedrett og E eller F til dessert er en fin måte å gi konfirmanten innflytelse på. Forretter: Kremet soppsuppe Bruschetta Rekecoctail (klassikere skal man aldri kimse av) Spinatsuppe Hovedretter: Helstekt filet av storfe eller vilt, servert med sesongens grønnsaker, saltbakte poteter etc etc Honningglasert kalkunfilet med grønnsaker og amadinepoteter Kveite med hollandaise eller sandefjordsmør, sesongens grønnsaker og poteter Dessert: Creme brulee Sjokoladefondant og friske bær Panna cotta Anonymkode: 2508b...1b7 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #16 Del Skrevet 14. september 2020 Brokkoli salat, grønn salat, tyttebær Moose, Hjortegryte med potet og grønnskaker, 2 fiskeretter.. karbonader. I tillegg til koldtbord med spekemat, laks og eggerøre. dessert en haug med kaker. Anonymkode: e2421...c7f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #17 Del Skrevet 14. september 2020 På 3.9.2020 den 18.51, AnonymBruker skrev: Koldtbord? Hva slags retter? Anonymkode: b7156...ac7 Kyllinglår Biffkarbonader vanlig karbonader diverse salater eggerøre diverse brød spekemat +++++ Anonymkode: fc7ff...93d 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jens Skrevet 14. september 2020 #18 Del Skrevet 14. september 2020 Vi hadde en halv hummer, brød og aioli til forrett, medaljong av indrefilet av okse, potetmos, rotgrønnsaker og rødvinsaus til hovedrett og kaker til dessert. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #19 Del Skrevet 14. september 2020 Min ville ha pizza, og han ga seg ikke. Det var det eneste han ville ha. Endte med at vi hadde koldtbord med pizza på bordet 😂 Konfirmanten var strålende fornøyd! Anonymkode: b5104...a63 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 14. september 2020 #20 Del Skrevet 14. september 2020 På 29.8.2020 den 22.03, AnonymBruker skrev: Vi fulgte konfirmantens ønske, Mexicansk gryte. Skulle ikke være hjemmelaget, gitt, men fra pose. Sukk. Men vi bør kanskje slutte å tenke på å få skryt for maten, og fokusere mer på hva som gjør dette til den perfekte dagen for konfirmanten. Det var enkelt å lage på forhånd, og medførte null stress. Et stort pluss det også. Vi koste oss med å planlegge pynting av bordet, også det ut fra hvordan hun ville ha det. Anonymkode: 36ff7...d79 Noe så utrolig trist. Gjestene pynter seg, gjerne i bunad, de gir skikkelige og dyre gaver, og så får de servert gryterett fra pose. Stakkars gjester. Konfirmanten er hedersgjest, men det er foreldrene som betaler. Og det er en ypperlig anledning til å la ungdommen forstå forskjell mellom en formell og en uformell anledning. Samt at man spiser det man får i selskap. Anonymkode: 87367...eee 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå