AnonymBruker Skrevet 3. august 2020 #1 Del Skrevet 3. august 2020 Tenker at det er sausen og evnt risen og brød som gjør det usunt. Hvordan kan man lage sunne retter men med samme gode smaken? Anonymkode: 0cae6...c18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nuith Skrevet 4. august 2020 #2 Del Skrevet 4. august 2020 Du kan jo lage mye tomatbasert saus? Sunt og godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #3 Del Skrevet 4. august 2020 Det er ofte veldig mye olje, fløte, og fett i indiske sauser. Bytt ut med lettere alternativer, som lett kokosmelk i stedet for fløte, o.l. Ha masse salat ved siden av, så fyller du opp med det i stedet for å spise for mye brød og ris. Anonymkode: 387fa...ac6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 4. august 2020 #4 Del Skrevet 4. august 2020 Thaimat trenger slett ikke å ha mye saus, det er det masse å hente 😀 Anonymkode: 5661c...412 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. august 2020 #5 Del Skrevet 5. august 2020 Sausen er sunn så lenge den er laget fra bunnen av uten sukker og varmpressede planteoljer. Anonymkode: e7338...f8f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 5. august 2020 #6 Del Skrevet 5. august 2020 Vil noen dele linker til sunne oppskrifter? Anonymkode: 0cae6...c18 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 6. august 2020 #7 Del Skrevet 6. august 2020 søk etter oppskrifter på dry curry. Da er det mye smak og grønnsaker men lite saus. Anonymkode: 57d6c...189 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. august 2020 #8 Del Skrevet 7. august 2020 Det er bare å se på oppskrifter. Indiske tomatsauser trenger ikke være fete. Det er ofte mye olje eller annet fett som du fint kan droppe eller redusere. Thai-mat er også enkelt å lage sunt. Finnes mye forskjellig. Anonymkode: 389b4...487 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 7. august 2020 #9 Del Skrevet 7. august 2020 Det er superlett å lage indisk kalorifattig. Mange av sausene er tomat- og kokosmelkbaserte. Selv putter jeg gjerne ekstra grønnsaker i gryten (ikke helt etter oppskriften), eller lager vegetarisk med søtpoteter og linser, og dropper brød og ris. Søk for eksempel opp Dal, Lammekorma eller Rogan Josh (jeg reduserer mengden olje de bruker betydelig). Av thaimat lager jeg for eksempel vårruller (rå) med rå grønnsaker og reker, thaisalater i alle former, Pad Thai med mye grønnsaker og tofu, fiskeskupper med smak av ingefær og chili, og mye mer. Anonymkode: 8d5bd...c28 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 8. august 2020 #10 Del Skrevet 8. august 2020 På 4.8.2020 den 12.21, AnonymBruker skrev: Det er ofte veldig mye olje, fløte, og fett i indiske sauser. Bytt ut med lettere alternativer, som lett kokosmelk i stedet for fløte, o.l. Ha masse salat ved siden av, så fyller du opp med det i stedet for å spise for mye brød og ris. Anonymkode: 387fa...ac6 Yoghurt brukes mye i indiske sauser Anonymkode: eaf3b...795 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå