Gå til innhold

Hva er riktig tilbehør til fylte paprika?


Gjest Vinglepetra

Anbefalte innlegg

Gjest Vinglepetra

Jeg har veldig lyst på fylte paprika, de skal fylles med karbonadedeig, sopp, løk og tomater. Stekes i ovnen med ost over. Hva er greit som tilbehør? Kan ikke spise «bare» det? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kommer litt an på hvilke krydder du har tenkt å bruke? 

Hva med taboulleh, tzatziki og grønn salat? Og pitabrød i trekanter. 

Anonymkode: f17c5...533

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi bruker å lage potet til. Da får man også med all sausen fra paprikaene. 

Anonymkode: e293f...feb

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hasselbackpoteter 😍🤪

Anonymkode: fbf64...d57

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Høres godt ut med poteter og aioli. Jeg spiser de uten tilbehør:)

Anonymkode: 8d849...a9a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser ofte fylt og gratinert paprika uten annet tilbehør, men noen ganger (hvis jeg gidder å lage) spiser jeg hjemmelaget urte- og hvitløksbrød til 😋

Anonymkode: 78bb5...9a5

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som oftest så blir det litt salat til. Synes det er nok.

Anonymkode: c5b63...881

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Vinglepetra

Takk for gode svar! Jeg tror det blir ris og salat til ;) Men saltbakte poteter, salat og aioli høres også godt ut! Det må testes en annen gang! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Vinglepetra skrev:

Jeg har veldig lyst på fylte paprika, de skal fylles med karbonadedeig, sopp, løk og tomater. Stekes i ovnen med ost over. Hva er greit som tilbehør? Kan ikke spise «bare» det? 

Er nok litt for sent ute, men jeg pleier å blande ris med resten av fyllet. Da blir det alt-i-ett og eneste tilbehør er kanskje litt rømme.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Blondie65
29 minutter siden, Chuck skrev:

Er nok litt for sent ute, men jeg pleier å blande ris med resten av fyllet. Da blir det alt-i-ett og eneste tilbehør er kanskje litt rømme.

Det har jeg også gjort noen ganger. Spesielt hvis en lager en vegetariansk variant.

Hm. Lenge siden jeg har laget dette nå. Må nok sette ingredienser til dette på handlelisten :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Kan tipse om paprika fylt med tomat ris, squash og sjampinjong. Pleier å ha potet og aspargesbønner til. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blander oftest risen i fyllet, men det spørs jo hvor stor paprika du har.

Da serverer jeg bare med salat og brødmat av et slag.. hvitløksbaguetter, baguetter, focaccia.

Men det er sikkert godt med tzatziki også slik noen nevnte over.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøttdeig, løk, revet gulrot, hermetisk tomat, tomatpure, creme fraice og tacokrydder. Blandet også i ris og hadde ost på toppen. Ble veldig godt.

Anonymkode: bc270...af0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hva med potetsalat? Eller ris med hakket løk og hvitløk. 

Anonymkode: c0b14...c05

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...