AnonymBruker Skrevet 23. juni 2021 #141 Del Skrevet 23. juni 2021 Kokt egg og brunost Brunost og makrell i tomat Potetsalat med salami og ost Anonymkode: d2851...c1e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pipaluk Skrevet 23. juni 2021 Forfatter #142 Del Skrevet 23. juni 2021 AnonymBruker skrev (57 minutter siden): Kokt egg og brunost Brunost og makrell i tomat Potetsalat med salami og ost Anonymkode: d2851...c1e Hvordan smaker det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 23. juni 2021 #143 Del Skrevet 23. juni 2021 AnonymBruker skrev (1 time siden): Rosinboller med krydderost og salami 😋 Anonymkode: 2b23c...3ba Skillingsbolle (den MÅ være bergensk!), delt i 4 (altså hvert barn -> en kvart bolle, to om vi var heldig) med Vossafår eller fårepølse på. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2021 #144 Del Skrevet 25. juni 2021 Det var noen tidligere i tråden som skrev makrell i tomat med agurk og majones. Men det må jo være den mest normale kombinasjonen? Og det er jo ikke så rart med sylte og rømme heller. Det er jo helt vanlig på vafler. Har ikke hørt så mye rart, men har en venninne som elsker kaviar og hvitost. Det "særeste" jeg selv spiser må vel være fetaost på ristet brød. Og på pannekaker. Anonymkode: d999e...12c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. juni 2021 #145 Del Skrevet 25. juni 2021 Jeg har en litt sær matvane sånn sett. Jeg spiser ikke salt - som igjen gjør at det veldig begrenset hva jeg spiser. Det "salteste" jeg spiser er egg og cottage cheese (som inneholder 0,4g salt per 100g) og da spiser jeg maks 1 egg eller 100g cottage cheese.. Anonymkode: 3b731...ed8 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pipaluk Skrevet 25. juni 2021 Forfatter #146 Del Skrevet 25. juni 2021 AnonymBruker skrev (8 timer siden): Det var noen tidligere i tråden som skrev makrell i tomat med agurk og majones. Men det må jo være den mest normale kombinasjonen? Og det er jo ikke så rart med sylte og rømme heller. Det er jo helt vanlig på vafler. Har ikke hørt så mye rart, men har en venninne som elsker kaviar og hvitost. Det "særeste" jeg selv spiser må vel være fetaost på ristet brød. Og på pannekaker. Anonymkode: d999e...12c Synes ikke det høres spesielt sært eller eksotisk ut, bare kreativt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #147 Del Skrevet 26. juni 2021 brunost på havregrøt Anonymkode: e5e7f...c62 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #148 Del Skrevet 26. juni 2021 rosiner på risgrøt Anonymkode: e5e7f...c62 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
eveline Skrevet 26. juni 2021 #149 Del Skrevet 26. juni 2021 Jeg liker å spise rå Sjampiong .😆 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. juni 2021 #150 Del Skrevet 26. juni 2021 eveline skrev (3 timer siden): Jeg liker å spise rå Sjampiong .😆 Det er godt, ganske vanlig tror jeg, men dessverre ikke så lurt: Sitat SJAMPINJONG I likhet med annen sopp bør sjampinjonger ikke spises rå, men varmebehandles godt ved avkoking og/eller steking før den spises. Dette skyldes at soppen inneholder fenylhydrazinforbindelser. Mesteparten av disse forbindelsene fjernes under god varmebehandling. Sitat hentet herfra. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #151 Del Skrevet 26. juni 2021 Pipaluk skrev (På 22.3.2020 den 17.07): Brødskive med karbonade er godt, men hva tenker du om rå karbonadedeig oppå skiva? Danske smørebrød med tartar av biff. En av mine store favoritter på Købentur. Men ikke akkurat noe jeg lager hjemme med en pakke gilde fra kjøledisken... Anonymkode: fda53...1da 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #152 Del Skrevet 26. juni 2021 AnonymBruker skrev (7 timer siden): rosiner på risgrøt Anonymkode: e5e7f...c62 Åh.... Her kom et barndomsminne frem 😍 Grøt var lite brukt hjemme hos oss, men hver gang jeg var på overnattingsbesøk hos bestemor så kokte hun risengrynsgrøt med rosiner oppi (altså ble rosinene også kokt). Det var favoritt-retten min i mange år, nesten så jeg fikk lyst til å lage det en gang for å se om det fremdeles er like godt 😊 Anonymkode: 29c56...369 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #153 Del Skrevet 26. juni 2021 Kjenner del folk som spiser hardkokt egg på rømmegrøt. Altså rømmegrøt med sukker, kanel, smør og hardkokt egg. Vanlig for noen. Anonymkode: 07c22...a2b 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 26. juni 2021 #154 Del Skrevet 26. juni 2021 AnonymBruker skrev (10 timer siden): rosiner på risgrøt Anonymkode: e5e7f...c62 Er ikke det et standard tilbehør? Det er ikke alle som liker det, men i sammenhenger der flere har vært sammen for å spise en eller annen form for grøt, er det en helt naturlig ting å ha på bordet (sammen med smør, kanel og sukker, gjerne spekemat og hos noen kavring/kringle) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #155 Del Skrevet 26. juni 2021 AnonymBruker skrev (På 25.6.2021 den 18.27): Jeg har en litt sær matvane sånn sett. Jeg spiser ikke salt - som igjen gjør at det veldig begrenset hva jeg spiser. Det "salteste" jeg spiser er egg og cottage cheese (som inneholder 0,4g salt per 100g) og da spiser jeg maks 1 egg eller 100g cottage cheese.. Anonymkode: 3b731...ed8 Dette kam få fatale følger. Snakker av dyrkjøpt erfaring. https://nhi.no/forstehjelp/akuttmedisin/diverse/hyponatremi/ Anonymkode: ba87c...677 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #156 Del Skrevet 26. juni 2021 Pølse i vaffel Anonymkode: d09ba...9ce 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sleeping_beauty Skrevet 26. juni 2021 #157 Del Skrevet 26. juni 2021 Det desidert værste jeg har vært borti var en som puttet makrell i tomat oppi melk og deretter drakk det - OG LIKTE DET! Pleier aldri å tenke over hva andre spiser, men fy fader... 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
C-girl Skrevet 26. juni 2021 #158 Del Skrevet 26. juni 2021 En jeg jobbet med spiste leverpostei med bringebærsyltetøy på brødskiva 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. juni 2021 #159 Del Skrevet 26. juni 2021 Samboer kikker rart på meg når jeg lager en kjele med brunsaus og bruker det som dipp til slutt potetgull. Anonymkode: 12ca1...73c 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
EmVeeJee Skrevet 27. juni 2021 #160 Del Skrevet 27. juni 2021 Tja, jeg er kanskje litt rar. Men jeg eeelsker dette! - Vaffel med skinke/salami/leverpostei - Grandiosa med ketchup og majones - Grilla kylling (helst fra varmedisken) på hvetebolle og salt potetgull. (Altså, kylling og salt potetgull som pålegg på bollen) - Hermetisk sjampinjong. Spise rett fra boksen og det har jeg gjort siden jeg var 2 år 😅 - Melkesjokolade og potetgull lagvis som en sandwich. Også gjort siden jeg var lita. Den som har kommet på butikken nå er IKKE god. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå