Gå til innhold

Kjenner du folk med rare matvaner?


Pipaluk

Anbefalte innlegg

På 22.3.2020 den 20.19, jordbær86 skrev:

Når jeg og samboeren spiser Taco så pakker han inn tacoskjellet i tacolefsen.

Jeg knuser tacoskjell oppå fyllet før jeg pakker inn lefsa. Det er magisk! Alle som har sett meg gjøre det prøver selv og slutter aldri. Du kan ikke gå tilbake til middelmådighet😁

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

På 30.3.2020 den 18.02, Pipaluk skrev:

Er det ikke like greit å bytte ut rømme med smøreost? Mer praktisk enn å styre med en boks med rømme?

Den skjønte jeg ikke.. Ost og rømme smaker da veldig ulikt. 

Anonymkode: e3df5...766

  • Liker 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Den skjønte jeg ikke.. Ost og rømme smaker da veldig ulikt. 

Anonymkode: e3df5...766

Jeg har ikke noe spesielt forhold til ost og rømme, derfor tenkte jeg at det var ett fett😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser polarbrød med rømme og syltetøy, der har jeg fått litt blikk på🙈

Ellers har jeg vært borti disse kombinasjonene som jeg syns er rare:

Potetgull med rå løk

Potetgull med syltetøy

Brødskive med makrell i tomat og brunost

Anonymkode: 6428e...0ac

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 8.4.2020 den 15.23, Pipaluk skrev:

Jeg har ikke noe spesielt forhold til ost og rømme, derfor tenkte jeg at det var ett fett😀

Ah.. her brukes begge deler ofte. 👌🏼🤤

Anonymkode: e3df5...766

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, AnonymBruker skrev:

Jeg spiser polarbrød med rømme og syltetøy, der har jeg fått litt blikk på🙈

Ellers har jeg vært borti disse kombinasjonene som jeg syns er rare:

Potetgull med rå løk

Potetgull med syltetøy

Brødskive med makrell i tomat og brunost

Anonymkode: 6428e...0ac

Rare kombinasjoner. Tror du at de er gravide de som MÅ ha de kombinasjonene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Rømme/syltetull kombien er nå helt normalt. Alle jeg kjenner spiser f.eks vafler med rømme og syltetull. Jeg bruker å få blikk fordi jeg liker hvitost på min vaffel dog. 

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 timer siden, FluffyChix skrev:

Rømme/syltetull kombien er nå helt normalt. Alle jeg kjenner spiser f.eks vafler med rømme og syltetull. Jeg bruker å få blikk fordi jeg liker hvitost på min vaffel dog. 

 

Hvem var det som introdusere rømmesyltetøy på vaffel i utgangspunktet. Er det bare en norsk greie?

Fikk lyst på vafler jeg nå😀

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her hjemme spiser vi makaroni til kjøttkaker i brun saus. Elsker det!

noen her som har prøvd å bruke brunost når man lager havregrynsgrøt? Det er et fantastisk søtningsmiddel og er bare kjempegodt! 

og brødskive eller knekkebrød med makrell i tomat, majones og agurk. Det blir enda friskere liksom..

jeg liker også smøreoster under skinke og kjøttpålegg fremfor smør. For eksempel kantarellost under kokt skinke? DRIT DIGG!!

nøtter på pizza, EKSTREMT deilig!

når Jeg var liten elsket jeg flattbrød med rømme og rå løk på.

synes også det er ganske godt med majones på speilegg. For eksempel most avokado, speilegg, majones og salt og pepper på! Majones går til nesten alt. Burger til og med!
Jeg er vokst opp i en ikke-kresen familie der vi prøver alt, og regel nr 1 er at man ikke får lov til å si at man ikke liker det når man ikke har smakt. Jeg er veldig glad for det den dag i dag! + pappaen min er kokk, så han har alltid eksprimentert med smaker.

når det er sagt, så kjenner jeg en som hadde syltagurk på brunost..:(

Anonymkode: 011c2...c2e

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vel skrevet det før i en tilsvarende tråd, men her kommer oppskriften på super-duper-søndags-sandwich....

1. Brød - gjerne litt grovt, men ikke for mørkt (=hakket grovere enn kneipp, men det er ikke så viktig)

2. Sirup

3. Kjøttpålegg - hvilket som helst egentlig

4. Majones - gjerne fra pose sånn at hullet ikke er så stort, det skal jo brukes til å skrive ting på brødet (i ungdommen: initialene til han jeg var interessert i)

5. Agurk - 2 skiver, helst kuttet med ostehøvel. Er skiven stor, så kan det til nød brukes 3 skiver

6. Rødbeter - en på hver agurkbit. Den skal max stikke litt utenfor agurken og er den for stor, så bruker man lokket på glasset til å skjære en rødbitskive i 2 mindre biter (så slipper man griset andre steder)

Sikle, sikle og vel bekomme :)

Endret av sofie777
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Leser et annet sted at brunostsmørbrød( ta det i oven noen minutter) er j.. digg. 
 

Banan på leverpostei? Burde jeg prøve det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 22.3.2020 den 17.40, AnonymBruker skrev:

Pommes frittes med majones 🤢

 

Anonymkode: 7227c...2ba

Det er da ganske vanlig i mange land. Jeg synes det blir litt kjedelig, men pommes frites med remulade er digg.

Anonymkode: 29c56...369

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På 23.3.2020 den 14.13, Pipaluk skrev:

Er rå karbonadedeig bra å spise? 
Og ville du sendt med det som matpakke til ungen? 
 

Inspirert av retten Biff tartar husker jeg fra jeg var ung at mange lagde en "dagen der på"-variant med rå karbonadedeig, rå løk og rå eggeplomme.  Det fristet ikke meg 😄

Anonymkode: 29c56...369

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 23.3.2020 den 22.35, AnonymBruker skrev:

Kommer ikke over at samboern spiser kjøttkaker, brunsaus og alt der der, også med makaroni....

Anonymkode: e01c0...c3c

Ha,ha, det var helt vanlig da jeg var barn.  Kjøttkaker i brun saus, poteter og makaronistuing var absolutt en av favorittene :) 

Anonymkode: 29c56...369

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ha,ha, det var helt vanlig da jeg var barn.  Kjøttkaker i brun saus, poteter og makaronistuing var absolutt en av favorittene :) 

Anonymkode: 29c56...369

Jeg ser også på det som helt vanlig. Kjøtt og pasta er en klassiker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

På 12.4.2020 den 10.22, AnonymBruker skrev:

Ha,ha, det var helt vanlig da jeg var barn.  Kjøttkaker i brun saus, poteter og makaronistuing var absolutt en av favorittene :) 

Anonymkode: 29c56...369

Det er syykt godt😀

Anonymkode: d09ba...9ce

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 år senere...

Jeg liker halvtørr loff, gjerne med bare smør eller majones. Liker også spaghetti ala capri på boks, selv om jeg vet det er dårlig mat.

Anonymkode: 06b1d...599

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (15 timer siden):

Jeg liker halvtørr loff, gjerne med bare smør eller majones. Liker også spaghetti ala capri på boks, selv om jeg vet det er dårlig mat.

Anonymkode: 06b1d...599

halvtørr loff er vel en slags Bruschetta? 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker skrev (På 23.3.2020 den 22.35):

Kommer ikke over at samboern spiser kjøttkaker, brunsaus og alt der der, også med makaroni....

Anonymkode: e01c0...c3c

Nå er kjøttkaker med brun saus helt vanlig

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...