AnonymBruker Skrevet 26. mars 2020 #61 Del Skrevet 26. mars 2020 På 24.3.2020 den 9.54, Amber Everglow skrev: En i familien bruker ketchup på alt, selv julemiddagen, frokost og ja - samme hvordan type mat han spiser egentlig. Hei, det er jo deg som skrev i tråden min istad 😄 Anonymkode: 139a8...9b6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amber Everglow Skrevet 26. mars 2020 #62 Del Skrevet 26. mars 2020 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Hei, det er jo deg som skrev i tråden min istad 😄 Anonymkode: 139a8...9b6 What? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
HalldirV2 Skrevet 26. mars 2020 #63 Del Skrevet 26. mars 2020 (endret) Jeg spiser gulost med brunost på toppen. Ææsj. Endret 26. mars 2020 av HalldirV2 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2020 #64 Del Skrevet 26. mars 2020 2 minutter siden, Amber Everglow skrev: What? Du skrev i tråden min i stad, jeg kjenner igjen bilde på profilen din. Anonymkode: 139a8...9b6 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 26. mars 2020 #65 Del Skrevet 26. mars 2020 Tror ikke jeg har sånn skikkelig ekstreme matvaner... Men er veldig glad i vaffler og salami... (Søtt og salt) Sprøstekt bacon på vaniljeis (søtt og salt) Salami og sylteagurk (Kanskje ikke så sært?) Pommes frites + vaniljeis (Helt normalt) Sjokolade og salt potetgull (Nå har det jo kommet en slik sjokolade i butikken XD) Majones på pizza? YUM! 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2020 #66 Del Skrevet 26. mars 2020 En kompis spiser honning med majones på brødskiva, og drikker skjokomelk til. Det har han gjort siden vi ble kjent da vi var ti og nå er vi passert førti. Aldri sett han spise noe annet pålegg, eller drikke noe annet til. Anonymkode: d156a...4a5 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2020 #67 Del Skrevet 26. mars 2020 Jeg spiste nettopp kirsebær syltetøy til kjøttkaker for jeg klarte å ta feil av det og tyttebær 🤦🏻♀️ var helt ok. 😛 Anonymkode: d459f...a37 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oslo1980 Skrevet 26. mars 2020 #68 Del Skrevet 26. mars 2020 On 3/24/2020 at 9:50 AM, AnonymBruker said: Kjenner en som KUN spiser pizza (med veldig få og helt bestemte ingredienser), burgere med KUN ost/ketchup og rundstykker (og da med et typisk barnepålegg). Selv på julebord og julaften. Alt annet er "ekkelt". Anonymkode: b117d...93a Vedkommende har trolig "Selektiv spiseforstyrrelse" (ARFID på engelsk). https://no.m.wikipedia.org/wiki/Selektiv_spiseforstyrrelse https://en.m.wikipedia.org/wiki/Avoidant/restrictive_food_intake_disorder 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pipaluk Skrevet 26. mars 2020 Forfatter #69 Del Skrevet 26. mars 2020 9 timer siden, Chizue skrev: Tror ikke jeg har sånn skikkelig ekstreme matvaner... Men er veldig glad i vaffler og salami... (Søtt og salt) Sprøstekt bacon på vaniljeis (søtt og salt) Salami og sylteagurk (Kanskje ikke så sært?) Pommes frites + vaniljeis (Helt normalt) Sjokolade og salt potetgull (Nå har det jo kommet en slik sjokolade i butikken XD) Majones på pizza? YUM! Blander du pommes frittes med vaniljeis eller hver for seg? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 26. mars 2020 #70 Del Skrevet 26. mars 2020 2 timer siden, Pipaluk skrev: Blander du pommes frittes med vaniljeis eller hver for seg? Jeg rører rundt vaniljeisen, slik at den blir som softis og dypper frittesen i 😅 (samme smørja med milkshake, men vaniljeis smaker bedre 😅) Åh! Vaniljeis oppi cola, namnam! (men det er jo også en normal drikk i usa... 🤣) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pipaluk Skrevet 26. mars 2020 Forfatter #71 Del Skrevet 26. mars 2020 (endret) 51 minutter siden, Chizue skrev: Jeg rører rundt vaniljeisen, slik at den blir som softis og dypper frittesen i 😅 (samme smørja med milkshake, men vaniljeis smaker bedre 😅) æsj! Men hver sin smak😅 Endret 26. mars 2020 av Pipaluk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2020 #72 Del Skrevet 26. mars 2020 Min mor liker ikke løk og hvitløk. Det er ekstremt sært synes jeg. Det er jo de to kanskje mest brukte krydderene i mat fra overalt i hele verden. Jeg har en sær ting jeg også: jeg tar salt på iskremen. Nam nam! Anonymkode: d7245...04a 6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2020 #73 Del Skrevet 26. mars 2020 På 22.3.2020 den 20.16, carmabell skrev: Smågodt er en skandinavisk greie. Jeg har likevel sett pop up av Harribo hvor man kan plukke litt i Spania en gang. England har akkurat fått smågodt dit (Candy King) så vidt jeg har forstått. Nu, det er ganske pop i flere Europeiske land utenom Skandinavia. Refereres til som pick'n' mix i Nederland og Storbritannia f.eks. Anonymkode: 1c2d7...592 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. mars 2020 #74 Del Skrevet 26. mars 2020 Tar tress is, rører rundt, har i masse melk og frukt/bær så får jeg en slags veldig smakfull melk(har så mye melk i at det er langt fra milkshake) som jeg spiser med skje. Salt potetgull og is er også kjempe godt. Salt potetgull, en bit sjokolade og holiday dip med litt chill passer også veldig godt sammen. Anonymkode: 1c2d7...592 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Chizue Skrevet 26. mars 2020 #75 Del Skrevet 26. mars 2020 2 timer siden, Pipaluk skrev: Søtt og salt 😅 Det høres og ser kanskje nasty ut, men om du ikke har smakt det, men har en sans for søtt og salt, så kan det jo hende at du liker fries og shake 😅 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 26. mars 2020 #76 Del Skrevet 26. mars 2020 Jeg er ikke så glad i ketchup annet enn på pølser, da er det et must med grov sennep. Så mye rart folk spiser, men syns ikke mye er helt hårreisende her 🙂 jeg har to norske venninner som spiser kun rømme med sukker på, på loff. Jeg er glad i rømme selv, men det der har aldri fristet! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 26. mars 2020 #77 Del Skrevet 26. mars 2020 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Min mor liker ikke løk og hvitløk. Det er ekstremt sært synes jeg. Det er jo de to kanskje mest brukte krydderene i mat fra overalt i hele verden. Jeg har en sær ting jeg også: jeg tar salt på iskremen. Nam nam! Anonymkode: d7245...04a Eh.... er ikke glad i hvitløk jeg heller. Men løk ellers elsker jeg. Spiser hvitløk da, men smaken må IKKE være påtrengende! Har lært at å spise noe ofte nok får deg til å like ting. Jeg likte ikke nudler før, men fikk servert så ofte nuddelsuppe av min ene thailandske venninne, at nå syns jeg det er godt 😮 men påtrengende hvitløksmak har jeg ikke lært meg å sette pris på gitt. Men jeg spiser alt jeg får servert, så er ikke så vanskelig som gjest altså. Virkelig ikke. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 26. mars 2020 #78 Del Skrevet 26. mars 2020 På 24.3.2020 den 20.49, AnonymBruker skrev: Jeg jobbet sammen med en utenlands mann som spiste det samme til lunsj hver dag; brødskiver med prim, brisling i olje og Thousand Island. 🤢 Anonymkode: 659d9...802 Brisling i olje er det ekleste, det og ansjos. Grøss 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pipaluk Skrevet 27. mars 2020 Forfatter #79 Del Skrevet 27. mars 2020 17 timer siden, SoWhat? skrev: Jeg er ikke så glad i ketchup annet enn på pølser, da er det et must med grov sennep. Så mye rart folk spiser, men syns ikke mye er helt hårreisende her 🙂 jeg har to norske venninner som spiser kun rømme med sukker på, på loff. Jeg er glad i rømme selv, men det der har aldri fristet! Hvor har de blitt introdusert for den kombinasjonen tror du🤔 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
SoWhat? Skrevet 27. mars 2020 #80 Del Skrevet 27. mars 2020 1 minutt siden, Pipaluk skrev: Hvor har de blitt introdusert for den kombinasjonen tror du🤔 Aner ikke... De er i slekt, så kanskje noe familie greier?? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå