Gå til innhold

Kjenner du folk med rare matvaner?


Pipaluk

Anbefalte innlegg

På 24.3.2020 den 9.54, Amber Everglow skrev:

En i familien bruker ketchup på alt, selv julemiddagen, frokost og ja - samme hvordan type mat han spiser egentlig.

Hei, det er jo deg som skrev i tråden min istad 😄 

Anonymkode: 139a8...9b6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Hei, det er jo deg som skrev i tråden min istad 😄 

Anonymkode: 139a8...9b6

What?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg spiser gulost med brunost på toppen. 

 

 

Ææsj. 

Endret av HalldirV2
  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, Amber Everglow skrev:

What?

Du skrev i tråden min i stad, jeg kjenner igjen bilde på profilen din.

Anonymkode: 139a8...9b6

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke jeg har sånn skikkelig ekstreme matvaner...
Men er veldig glad i vaffler og salami... (Søtt og salt)
Sprøstekt bacon på vaniljeis (søtt og salt)
Salami og sylteagurk (Kanskje ikke så sært?)
Pommes frites + vaniljeis (Helt normalt)
Sjokolade og salt potetgull (Nå har det jo kommet en slik sjokolade i butikken XD)
Majones på pizza? YUM!

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

En kompis spiser honning med majones på brødskiva, og drikker skjokomelk til. Det har han gjort siden vi ble kjent da vi var ti og nå er vi passert førti. Aldri sett han spise noe annet pålegg, eller drikke noe annet til.

Anonymkode: d156a...4a5

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg spiste nettopp kirsebær syltetøy til kjøttkaker for jeg klarte å ta feil av det og tyttebær 🤦🏻‍♀️
var helt ok. 😛 

Anonymkode: d459f...a37

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 3/24/2020 at 9:50 AM, AnonymBruker said:

Kjenner en som KUN spiser pizza (med veldig få og helt bestemte ingredienser), burgere med KUN ost/ketchup og rundstykker (og da med et typisk barnepålegg). Selv på julebord og julaften. Alt annet er "ekkelt".

Anonymkode: b117d...93a

Vedkommende har trolig "Selektiv spiseforstyrrelse" (ARFID på engelsk). https://no.m.wikipedia.org/wiki/Selektiv_spiseforstyrrelse

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Avoidant/restrictive_food_intake_disorder

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

9 timer siden, Chizue skrev:

Tror ikke jeg har sånn skikkelig ekstreme matvaner...
Men er veldig glad i vaffler og salami... (Søtt og salt)
Sprøstekt bacon på vaniljeis (søtt og salt)
Salami og sylteagurk (Kanskje ikke så sært?)
Pommes frites + vaniljeis (Helt normalt)
Sjokolade og salt potetgull (Nå har det jo kommet en slik sjokolade i butikken XD)
Majones på pizza? YUM!

Blander du pommes frittes med vaniljeis eller hver for seg?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Pipaluk skrev:

Blander du pommes frittes med vaniljeis eller hver for seg?

 

Jeg rører rundt vaniljeisen, slik at den blir som softis og dypper frittesen i 😅 (samme smørja med milkshake, men vaniljeis smaker bedre 😅

 

Åh! Vaniljeis oppi cola, namnam! (men det er jo også en normal drikk i usa... 🤣

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

51 minutter siden, Chizue skrev:

Jeg rører rundt vaniljeisen, slik at den blir som softis og dypper frittesen i 😅 (samme smørja med milkshake, men vaniljeis smaker bedre 😅

æsj! Men hver sin smak😅

 

 

Endret av Pipaluk
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min mor liker ikke løk og hvitløk.

Det er ekstremt sært synes jeg. Det er jo de to kanskje mest brukte krydderene i mat fra overalt i hele verden.

Jeg har en sær ting jeg også: jeg tar salt på iskremen. Nam nam!

Anonymkode: d7245...04a

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 22.3.2020 den 20.16, carmabell skrev:

Smågodt er en skandinavisk greie. Jeg har likevel sett pop up av Harribo hvor man kan plukke litt i Spania en gang. England har akkurat fått smågodt dit (Candy King) så vidt jeg har forstått.

Nu, det er ganske pop i flere Europeiske land utenom Skandinavia. Refereres til som pick'n' mix i Nederland og Storbritannia f.eks.

Anonymkode: 1c2d7...592

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tar tress is, rører rundt, har i masse melk og frukt/bær så får jeg en slags veldig smakfull melk(har så mye melk i at det er langt fra milkshake) som jeg spiser med skje. 

Salt potetgull og is er også kjempe godt. Salt potetgull, en bit sjokolade og holiday dip med litt chill passer også veldig godt sammen.

Anonymkode: 1c2d7...592

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Pipaluk skrev:

 

Søtt og salt 😅

 

Det høres og ser kanskje nasty ut, men om du ikke har smakt det, men har en sans for søtt og salt, så kan det jo hende at du liker fries og shake 😅

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ikke så glad i ketchup annet enn på pølser, da er det et must med grov sennep. Så mye rart folk spiser, men syns ikke mye er helt hårreisende her 🙂

jeg har to norske venninner som spiser kun rømme med sukker på, på loff. Jeg er glad i rømme selv, men det der har aldri fristet! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

2 timer siden, AnonymBruker skrev:

Min mor liker ikke løk og hvitløk.

Det er ekstremt sært synes jeg. Det er jo de to kanskje mest brukte krydderene i mat fra overalt i hele verden.

Jeg har en sær ting jeg også: jeg tar salt på iskremen. Nam nam!

Anonymkode: d7245...04a

Eh.... er ikke glad i hvitløk jeg heller. Men løk ellers elsker jeg. Spiser hvitløk da, men smaken må IKKE være påtrengende!  Har lært at å spise noe ofte nok får deg til å like ting. Jeg likte ikke nudler før, men fikk servert så ofte nuddelsuppe av min ene thailandske venninne, at nå syns jeg det er godt 😮

men påtrengende hvitløksmak har jeg ikke lært meg å sette pris på gitt. Men jeg spiser alt jeg får servert, så er ikke så vanskelig som gjest altså. Virkelig ikke. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 24.3.2020 den 20.49, AnonymBruker skrev:

Jeg jobbet sammen med en utenlands mann som spiste det samme til lunsj hver dag; brødskiver med prim, brisling i olje og Thousand Island. 🤢

Anonymkode: 659d9...802

Brisling i olje er det ekleste, det og ansjos.  Grøss

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

17 timer siden, SoWhat? skrev:

Jeg er ikke så glad i ketchup annet enn på pølser, da er det et must med grov sennep. Så mye rart folk spiser, men syns ikke mye er helt hårreisende her 🙂

jeg har to norske venninner som spiser kun rømme med sukker på, på loff. Jeg er glad i rømme selv, men det der har aldri fristet! 

Hvor har de blitt introdusert for den kombinasjonen tror du🤔

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 minutt siden, Pipaluk skrev:

Hvor har de blitt introdusert for den kombinasjonen tror du🤔

Aner ikke... De er i slekt, så kanskje noe familie greier?? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...