Jump to content
Sign in to follow this  
Ann Mo

1400 norske barn er dumpet uten foreldrene sine i den 3.verden - uten at Norge og media agerer for de

Recommended Posts

Ann Mo

«Erna og Siv har fått en gyllen mulighet mellom hendene etter at Venstre og KrF presset dem til å hente hjem en IS-kvinne og hennes barn. Innfør dagbøter for foreldre som har dumpet barna sine i 3. verden. Ta deretter omsorgen fra dem og bruk lovverket til å straffe de samme for frihetsberøvelse. Nok er nok.»

Dette gjelder barn som er fraktet og så forlatt i den 3.verden. Uten sine foreldre. Det er mange hundre norskfødte barn og barn med norsk statsborgerskap som har hatt deler av sin oppvekst her, som er blitt fraktet og etterlatt i den 3.verden. Svært mange er der ufrivillig og Norge sjekker ikke opp deres omsorgsforhold. 

Norge og mediene har ingen storstilt aksjon for å spore de opp og bringe disse barna tilbake. (Men denne oppfølging får IS-barna som er med sine mødre til utlandet.) De barna her forsvinner fra norske kommuner. Det forsvinner mange norske barn hver måned. 

https://www.rights.no/2020/01/sett-krisestab-erna-for-malet-er-apent/

Hege Storhaug har vært ledende på området som kampkvinne for innvandrerbarn og innvandrerkvinners rettigheter til likestilling, og har gjort gravearbeid innen feltet i over 20 år.

Edited by Ann Mo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Ann Mo

Hege Storhaugs oppskrift: 

1. Forlang at alle barn som er dumpet, og dertil registrert ved navn i Norges kommuner, angivelig et sted mellom 400 – 1.400 barn og unge, skal hentes hjem til Norge. Nå!

2. Dersom herværende foreldre nekter å samarbeide, ilegge dem dagbøter sporenstreks. Dere har støtte fra Ap, altså er det flertall i Stortinget hvis FrP og Høyre tar roret og prioriterer etter et realpolitisk og humant kompass.

3. Sørge for at foreldre som har utsatt barna for traumatiserende opphold på eksempelvis koranskoler, hindret dem i å leve et liv i frihet med venner og skolegang her, frarøvet dem alle – alle – muligheter til å ruste seg til et godt voksenliv i Norge, – med mye mer – straffeforfølges. Et tips om anvendelig lovverk: frihetsberøvelse og grov omsorgssvikt. 

Edited by Ann Mo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ann Mo


D3BAD0E1-05F6-4B89-88E0-799A0C08CB2C.thumb.jpeg.e29f525d586466ec445eed8ff904cd4f.jpeg

Kjetil Rolness. 11 desember 2019: 

BARNA SOM FORSVANT - UTEN AT NOEN SLO ALARM. Dette er nesten ikke til å tro. 33 somaliske barn i alderen 1 til 12 år – alle sammen norske statsborgere – forsvinner fra en liten by i Nord-Norge. Det går halvannet år. Kommunen i Hammerfest vet at barna ble flydd til Dubai. Men aner ikke hvor de er nå, hvordan de har det, eller hva de skal gjøre. -IMDi har visst om forsvinningen siden i fjor høst. Det har vært "møter om saken".

Hvor er de vanlige mediene - riksmediene? Hvor er politiet? Hvor er barnevernet? Hvor er aktivistene som ellers ber oss ta ansvar for «våre» barn? Hvor er det Norge vi ellers kjenner?

https://www.nrk.no/norge/200-elever-forsvinner-hvert-ar-1.13796365

https://www.aftenposten.no/norge/i/Mg8eEJ/de-siste-syv-aarene-har-1409-barn-ikke-moett-til-skolestart-trenden-er-oekende

https://www.rights.no/2018/09/hvorfor-denne-tafattheten-mot-barn-som-forsvinner-fra-norske-skoler/

de siste syv årene handler det om 1.409 barn, tilsvarende 50 skoleklasser, som er registrert som ikke møtt til grunnskolestart. Og trenden er økende.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Drizzt

Møter til det uendelige uten noen konsekvenser for foreldrene.

Jeg visste at det var mange barn i denne situasjonen, men at det var så mange visste jeg ikke. Helt enig med Hege Storhaug i denne saken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...