Gå til innhold

Hva heter sånne bilder med 3D effekt eller som forandrer seg etter vinkel?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Noen husker kanskje Pog fra gamledager der noen var slik at man kunne se på dem fra forskjellige vinkler, og bildet ville endre seg (vi kalte dem for "slug" når de hadde den effekten). Eller på baksiden av førerkortet så har man et ovalt felt der det står "N" i en vinkel, og personnummer i en annen vinkel.

Noen større bilder har akkurat det samme med en slik ruglete overflate, med med 3D-effekt. Ofte til salgs på tivoli eller av utlendinger på stand. Ofte bilde av hodet til en katt, ulv eller slikt. Hva heter slike bilder eller den formen for 3D effekt hvis jeg skal søke etter det på google?

Jeg tenker ikke på et sånt hologram som ser metallisk ut slik som ørnen på enkelte bankkort eller metallstripene på pengesedler.

Anonymkode: 66345...0ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

5 minutter siden, Ullvott skrev:

Er det ikke hologram det heter uansett, da? 

Det kan være, men jeg finner ingenting som bruker den samme typen teknikk når jeg søker på "hologram". Da får jeg bare den varianten som ser metallisk ut og som er mye vanskeligere/dyrere å produsere. Så jeg vil tro at det heter noe annet enn bare hologram. Uansett hva jeg bruker av søkeord så finner jeg ikke ut hva det heter.

Anonymkode: 66345...0ae

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...