Gå til innhold

Hemmelig rettinstans i USA som godkjente spionering av Trump.


ElinX0Xpoliti

Anbefalte innlegg

Fisa= en prosess, der en domstol godkjenner skjult innsamling av data, telefoni og agenter med opptaks utstyr.   

 

Fisa prosessen som godkjente Trump spionasje har nå endelig vist at det var FBI topp stab utførte spionasje på Trump uten grunnlag for dette. horowitz rapporten sier dette i klar tekst siden "bevisene" var anen-grad der vitnet hørte over over en bar. 

Dette har hvitvasket Trump helt og gir Trump tvilen til gode, og putter demokratene i en ekstremt pinlig og ydmyk posisjon. Når selve Fisa dokumentene blir de-klassifisert og viser at det var Christoffer Steel som ikke var sandferdig.

Christoffer Steel har også jobbet for Clinton ved å gi henne intelligens "rapporter" ifra Ukraina og vært informant for hennes dep. i flere år og har til-knying til en Sorros org..

For ikke å snakke om CIA John O. Brennan som presset dette dokumentet for hele intelligens apparatet i USA. Obama godkjente alt dette under navnet crossfire hurricane som dekket helle spekteret ifra infiltrasjon til passiv spionasje.     

Dette vil føre til full hus vask i FBI, CIA, tenketanker, NGOer og kanskje NSA, dette vil føre til demokratisk påtvunget forandringer etter demokratiskirske partiet kollapser eller forsvinner under sin egen korrupsjon. 

 

Jeg tror også at Rafael Edward Cruz aka Ted Cruz var spionert på via en Fisa siden han var en realistisk president kandidat på godkjenning av demokratene. Jeg tror at demokratene har org. som Fusion GPS (Nelly Ore-->hennes ektemann) som de bruker til godkjenne spionasje på politiske motstandere innenfor parti og andre partier.                      

Endret av ElinX0Xpoliti
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

19 minutter siden, Pianomann said:

Google translate?

Nei. Prøvd å komprimere ned så mye som mulig, siden det så mange rapporter og anti-rapporter i denne saken. Etter å ha lest horowitz rapporten, som er på 400 sider nå så er det ikke tvil lengre at FBI bedrev ulovlig spionasje. Det vil ha enorm etterfølge.      

19 minutter siden, Pianomann said:

Dette er jo ikke norsk språk. 

Beklager 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. FBI sine hjemler I etterforskning er vide. Og legge til grunn at FBI ikke kan sette igang spaningsoppdrag på det grunnlaget, fremstår kunnskapsløst.

Uansett ville det aldri frikjenne Trump. Det er ikke sånn det fungerer, bare spør Clinton.

2. Gitt etterdønningene etter Snowdens avsløringer, som SKULLE ha resultert i stor oppvask og muligens riksrettssak , tror jeg du kan ta det helt med ro. Det kommer ikke til å skje en dritt. 🙂

I det store og set hele fremstår dette som en konspirasjonsteori, der man desperat prøver peke på politisk motstander fordi man er avslørt for å gjøre feil.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 12/15/2019 at 11:29 AM, ElinX0Xpoliti said:

Fisa= en prosess, der en domstol godkjenner skjult innsamling av data, telefoni og agenter med opptaks utstyr.                 

Dette burde jo være standard prosedyre for alle presidentene, fra dag én og ut hele perioden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...