Gå til innhold

Mulig å redusere cellulitter på baksiden av lårene gjennom styrketrening?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg har bikket 30 og merker at cellulittene bak på lårene blir stadig mer synlige, selv om jeg har trent fast 2-3 ganger i uka de siste 10 årene. Jeg har imidlertid ikke trent noe særlig styrke tidligere, før jeg begynte med faste ukentlige økter for 3-4 måneder siden. Inntil videre merker jeg imidlertid ikke noen effekt på cellulittene. Jeg vet at disse er vanskelig å bli kvitt, og at det ikke finnes noen vitenskapelig bevist metode som fungerer, men er det noen som har redusert cellulitter betydelig gjennom styrketrening? Er dette i det hele tatt mulig når man har bikket 30? Og hvor lenge må man i så fall regne med å vente før man ser resultater?

Anonymkode: 091ec...330

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Siden celulitter er fett, så er den eneste måten å redusere disse på å gå ned i fettprosent. 

Anonymkode: 107ea...27b

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke erfaring med cellulitter, men jeg vil tro at en kombinasjon av mindre fett, og større muskel, burde være effektivt for i det minste å redusere problemet. Større muskler vil stramme det fettlaget som ligger over muskelen. 30 år er definitivt ingen hindring.

Anonymkode: b33fe...10a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har redusert mine cellulitter betraktelig med styrketrening. Jeg har ikke mye fett på kroppen i utgangspunktet, og har ikke gått opp eller ned i vekt, men jeg trener tung styrke 3 ganger i uka. Men det har tatt tid da, gradvis forandring ila 4 år... Så smør deg med tålmodighet!

Anonymkode: 1f948...1b6

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...