AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2019 #21 Del Skrevet 15. oktober 2019 Vi serverer alltid vanlig vann til maten. Til frokost og kveldsmat kan man drikke melk om man vil (og vi har). Om vi skal gjøre ekstra ut av frokosten har vi også jus. De som vil kan få te eller kaffe til alle brødmåltider og dessert/kake. Når vi har gjester har vi ofte boblevann til middagen, i tillegg til vanlig vann. Om vi har voksenmiddag hender det vi serverer vin. Da serverer vi gjerne også likør og konjakk til desserten eller kakene. Om vi har barn eller noen som ikke drikker te/kaffe tilbyr vi saft til kaker. Ingen her i huset er noe glad i brus til mat, så det serveres bare om gjester tar med en flaske, eller vi får gjester som vi vet er veldig glad i brus. Når vi har grøt serverer vi saft til, og når vi har ball serverer vi melk og surmelk til. Anonymkode: 41aa3...9c9 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå