Jump to content
Teabag

Pinnekjøtt

Recommended Posts

Guest ByeByeLove
3 hours ago, Brunhilde said:

DU mener at...

Igjen, DU mener at...

For meg skal "ekte" kålrabistappe lages med litt mel, meierismør, kraft fra den kokte kålrabien, salt og pepper. Har jeg en skvett fløte går den glatt oppi. Den kålrabistappen du beskriver er ingenting for meg, derfor spiser jeg heller ikke pinnekjøtt på resturang, jeg må ha min egen stappe for at det skal blir et skikkelig godt måltid. Sånn er det med smak, den er forskjellig, men det ene er ikke nødvendgvis mer "ekte" enn annet. 

Dette har @Brunhilde kontroll på, og det er meningsløst å kverulere med en stappeautoritet av hennes format. Skriv heller ned oppskrifta hennes.

Jeg bestiller naturligvis pinnekjøtt direkte fra en liten leverandør på Vestlandet. Selvfølgelig ikke røkt.

Å, Vestland, Vestland! Når eg ser deg slik
med fagre fjell, og fjord og tronge vik,
det stig i all sin venleik stort og vilt
og atter møter meg så mjukt og mildt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...