Gå til innhold

Pinnekjøtt


Teabag

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, KittyNose skrev:

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

Det tror jeg også er ikke glad i røkt kjøtt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Jeg foretrekker røkt pinnekjøtt, men uansett så syns jeg det smaker godt.

Det er salt, smaker av lam og med tilbehør er det en ufattelig god "spistildusprekker"middag. Jeg spiser ikke pinnekjøtt så ofte, men når jeg gjør er jeg i himmelen.

😄

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

På 9.10.2019 den 16.28, KittyNose skrev:

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 minutter siden, OPIgirl skrev:

Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt?

Most kålrot/kålrabi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, OPIgirl skrev:

Ah, kålrabistappe ☺️

Nettopp.   Mos inn litt gulrot i den, også.   😊

---

Jeg liker best urøkt pinnekjøtt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Jerry Lee skrev:

Nettopp.   Mos inn litt gulrot i den, også.   😊

---

Jeg liker best urøkt pinnekjøtt.

Ja, ha pleid å gjøre det. Nyyydelig 😉

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

Gulrot, fløte og en skvett fett fra kjelen pinnekjøttet koker i gjør bare at den smaker bedre. Da får den bare være så uekte den vil. 

Anonymkode: dc109...225

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft.  

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

5 timer siden, SupaWoman skrev:

Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft.  

Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi.

Anonymkode: cb2ef...08c

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

On 10/18/2019 at 7:28 PM, AnonymBruker said:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

DU mener at...

12 hours ago, AnonymBruker said:

Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi.

Anonymkode: cb2ef...08c

Igjen, DU mener at...

For meg skal "ekte" kålrabistappe lages med litt mel, meierismør, kraft fra den kokte kålrabien, salt og pepper. Har jeg en skvett fløte går den glatt oppi. Den kålrabistappen du beskriver er ingenting for meg, derfor spiser jeg heller ikke pinnekjøtt på resturang, jeg må ha min egen stappe for at det skal blir et skikkelig godt måltid. Sånn er det med smak, den er forskjellig, men det ene er ikke nødvendgvis mer "ekte" enn annet. 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...