Jump to content
Teabag

Pinnekjøtt

Recommended Posts

Teabag

hvordan smaker det?

Er det røkt kjøtt?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fortsetter under...

AnonymBruker

Noe er røkt, noe er urøkt. 

Anonymkode: f1e3b...1c5

Share this post


Link to post
Share on other sites
KittyNose

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Teabag
2 minutter siden, KittyNose skrev:

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

Det tror jeg også er ikke glad i røkt kjøtt :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Leo

Det er først og fremst saltet og tørket. Noen liker at det er røkt i tillegg. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brunhilde

Jeg foretrekker røkt pinnekjøtt, men uansett så syns jeg det smaker godt.

Det er salt, smaker av lam og med tilbehør er det en ufattelig god "spistildusprekker"middag. Jeg spiser ikke pinnekjøtt så ofte, men når jeg gjør er jeg i himmelen.

😄

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

OPIgirl
På 9.10.2019 den 16.28, KittyNose skrev:

Pinnekjøtt fås både røkt og urøkt, urøkt er best synes jeg 🙂 Det smaker jul, i kombinasjon med poteter og rabbestappe :sikle:

Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt?

Share this post


Link to post
Share on other sites
solmåneogstjerner
2 minutter siden, OPIgirl skrev:

Hva i alle fager er rabbestappe? Er det på dialekt?

Most kålrot/kålrabi

Share this post


Link to post
Share on other sites
OPIgirl
3 minutter siden, solmåneogstjerner skrev:

Most kålrot/kålrabi

Ah, kålrabistappe ☺️

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
1 time siden, OPIgirl skrev:

Ah, kålrabistappe ☺️

Nettopp.   Mos inn litt gulrot i den, også.   😊

---

Jeg liker best urøkt pinnekjøtt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kågebruker

Elsker pinnekjøtt. Ble sulten nå.

Share this post


Link to post
Share on other sites
OPIgirl
1 time siden, Jerry Lee skrev:

Nettopp.   Mos inn litt gulrot i den, også.   😊

---

Jeg liker best urøkt pinnekjøtt.

Ja, ha pleid å gjøre det. Nyyydelig 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jerry Lee
2 minutter siden, OPIgirl skrev:

Ja, ha pleid å gjøre det. Nyyydelig 😉

:jepp:     :spise:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonse

AnonymBruker

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

Gulrot, fløte og en skvett fett fra kjelen pinnekjøttet koker i gjør bare at den smaker bedre. Da får den bare være så uekte den vil. 

Anonymkode: dc109...225

Share this post


Link to post
Share on other sites
SupaWoman
19 timer siden, AnonymBruker skrev:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
AnonymBruker
5 timer siden, SupaWoman skrev:

Nei, skal inneholde kålrabi, smør, fløte, litt gulrot, litt potet, muskat og litt pinnekjøttkraft.  

Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi.

Anonymkode: cb2ef...08c

Share this post


Link to post
Share on other sites
Brunhilde
On 10/18/2019 at 7:28 PM, AnonymBruker said:

Ekte kålrabistabbe skal kun inneholde kålrabi og smør. Gulrot ødelegger dessuten smaken 

Anonymkode: cb2ef...08c

DU mener at...

12 hours ago, AnonymBruker said:

Bullshit. Gulrot og potet har ingen verdens ting å gjøre der og fløte er virkelig ikke nødvendig. Det skal smake kålrabi.

Anonymkode: cb2ef...08c

Igjen, DU mener at...

For meg skal "ekte" kålrabistappe lages med litt mel, meierismør, kraft fra den kokte kålrabien, salt og pepper. Har jeg en skvett fløte går den glatt oppi. Den kålrabistappen du beskriver er ingenting for meg, derfor spiser jeg heller ikke pinnekjøtt på resturang, jeg må ha min egen stappe for at det skal blir et skikkelig godt måltid. Sånn er det med smak, den er forskjellig, men det ene er ikke nødvendgvis mer "ekte" enn annet. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
KittyNose

Og der ble det plutselig en tråd om rabbestappe :ler:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kvelertak

Pinnekjøtt smaker jul😍

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Svar på dette emnet

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Vi setter stor pris på at du deltar i debatten. Unngå brukerangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Husk at du selv er ansvarlig for alt du skriver på nett. Takk for at du bidrar! Her finner du reglene.


Artikler fra forsiden

×
×
  • Create New...