Alice123 Skrevet 15. september 2019 #181 Del Skrevet 15. september 2019 Av Fjordland liker jeg raspeballer og svenske kjøttboller. Og risengrynsgrøten, bruker den når jeg skal lage riskrem 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-jk- Skrevet 15. september 2019 #182 Del Skrevet 15. september 2019 5 timer siden, Alice123 skrev: Av Fjordland liker jeg raspeballer og svenske kjøttboller. Og risengrynsgrøten, bruker den når jeg skal lage riskrem De ville jeg ikke gjort, den egner seg ikke spesielt bra til riskrem etter min mening. Har fått servert riskrem flere ganger som folk har laget på denne og det blir aldri særlig bra. Skal man lage god riskrem er det kun langtidskokt risgrøt (Geisha 55 min.) som duger synes jeg. Grøten må være ganske kompakt (ikke løs og rennende) når den er avkjølt, og man bør bruke mye grøt i forhold til krem (som må piskes stiv nok). Da blir det luftig og smakfull risgrøt Saus til riskrem lages best av bringebær som kjøres i blender, presses gjennom sil for å ta vekk stenene, vannes ut noe og jevnes med potetmel under oppkok. Må selvsagt iblandes en ganske stor mengde sukker, smak til selv. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Alice123 Skrevet 15. september 2019 #183 Del Skrevet 15. september 2019 5 timer siden, -jk- skrev: De ville jeg ikke gjort, den egner seg ikke spesielt bra til riskrem etter min mening. Har fått servert riskrem flere ganger som folk har laget på denne og det blir aldri særlig bra. Skal man lage god riskrem er det kun langtidskokt risgrøt (Geisha 55 min.) som duger synes jeg. Grøten må være ganske kompakt (ikke løs og rennende) når den er avkjølt, og man bør bruke mye grøt i forhold til krem (som må piskes stiv nok). Da blir det luftig og smakfull risgrøt Saus til riskrem lages best av bringebær som kjøres i blender, presses gjennom sil for å ta vekk stenene, vannes ut noe og jevnes med potetmel under oppkok. Må selvsagt iblandes en ganske stor mengde sukker, smak til selv. Jeg har bare gode erfaringer med å lage riskrem på denne måten, får veldig luftig riskrem. De som har servert deg det har nok bare laget det feil 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 15. september 2019 #184 Del Skrevet 15. september 2019 19 minutter siden, Alice123 skrev: Jeg har bare gode erfaringer med å lage riskrem på denne måten, får veldig luftig riskrem. De som har servert deg det har nok bare laget det feil Har til og med laget riskrem med first price risgrøt, puttet litt sukker og litt vanlijesukker i kremen og brukte sikkert en putt krem til to poser grøt. Ble kjempegod. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. september 2019 #185 Del Skrevet 15. september 2019 6 timer siden, -jk- skrev: De ville jeg ikke gjort, den egner seg ikke spesielt bra til riskrem etter min mening. Har fått servert riskrem flere ganger som folk har laget på denne og det blir aldri særlig bra. Skal man lage god riskrem er det kun langtidskokt risgrøt (Geisha 55 min.) som duger synes jeg. Grøten må være ganske kompakt (ikke løs og rennende) når den er avkjølt, og man bør bruke mye grøt i forhold til krem (som må piskes stiv nok). Da blir det luftig og smakfull risgrøt Saus til riskrem lages best av bringebær som kjøres i blender, presses gjennom sil for å ta vekk stenene, vannes ut noe og jevnes med potetmel under oppkok. Må selvsagt iblandes en ganske stor mengde sukker, smak til selv. Det er ingenting som slår piano sin ferdigsaus, gjerne med ekstra tilsatt bærcoulis. Har smakt enormt mange hjemmelagde sauser, kan ikke måle seg. Anonymkode: 5dc67...1ff Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-jk- Skrevet 15. september 2019 #186 Del Skrevet 15. september 2019 35 minutter siden, AnonymBruker skrev: Det er ingenting som slår piano sin ferdigsaus, gjerne med ekstra tilsatt bærcoulis. Har smakt enormt mange hjemmelagde sauser, kan ikke måle seg. Anonymkode: 5dc67...1ff Piano bringebærsaus smaker jo nesten ingenting. Tipper du bare har smakt slike kjedelige sauser laget på husholdningssaft? Det er ikke brukendes. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 15. september 2019 #187 Del Skrevet 15. september 2019 7 minutter siden, -jk- skrev: Piano bringebærsaus smaker jo nesten ingenting. Tipper du bare har smakt slike kjedelige sauser laget på husholdningssaft? Det er ikke brukendes. Enog, smaker tynn og tam saft med fortykning. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Purple_Pixiedust Skrevet 15. september 2019 #188 Del Skrevet 15. september 2019 (endret) Er risgrøt jeg spiser som oftest hvis jeg kjøper type Fjordland. Liker også Bali kyllinggryte, men de beste kylling-grytene er de som er i sånn kinamat-pappboks i frysedisken. Ene er kylling tica masala og kylling-wok. Er ordentlig kyllingfilet og ikke noe farsekylling. Spiser svært sjeldent kjøtt da, så blir ikke så ofte. Endret 15. september 2019 av Purple_Pixiedust 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. september 2019 #189 Del Skrevet 15. september 2019 1 time siden, AnonymBruker skrev: Det er ingenting som slår piano sin ferdigsaus, gjerne med ekstra tilsatt bærcoulis. Har smakt enormt mange hjemmelagde sauser, kan ikke måle seg. Anonymkode: 5dc67...1ff Prøv kirsebærkompott, det er min favorittsaus (finnes ferdig i dessert-hylle) Anonymkode: b73ae...907 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Djungelvrål Skrevet 15. september 2019 #190 Del Skrevet 15. september 2019 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Prøv kirsebærkompott, det er min favorittsaus (finnes ferdig i dessert-hylle) Anonymkode: b73ae...907 Den er nydelig, spesielt med fløte på. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 15. september 2019 #191 Del Skrevet 15. september 2019 På 14.9.2019 den 12.00, HalldirV2 skrev: Saritas, er den god? Ja, jeg synes det. Langt bedre smak på ferdigretter enn Tikka Masala sausen på glass fra samme produsent. Anonymkode: 19f8e...ff7 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hollie Skrevet 16. september 2019 #192 Del Skrevet 16. september 2019 Fersk og Ferdig sin grønnsakslasange er min absolutte favoritt. Den er så god!! 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Purple_Pixiedust Skrevet 16. september 2019 #193 Del Skrevet 16. september 2019 1 time siden, Hollie skrev: Fersk og Ferdig sin grønnsakslasange er min absolutte favoritt. Den er så god!! Åh. Den så god ut. Hvor kjøper du denne? Tror ikke jeg har sett den. Liker best å lage selv og fryse ned, men av og til er det veldig digg med mikromat når det er tomt i fryseren og jeg ikke gidder å lage mat i en time altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Inochan Skrevet 17. september 2019 #194 Del Skrevet 17. september 2019 Synes kjøttsuppe fra fjordland er den beste 😍💕 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 17. september 2019 Forfatter #195 Del Skrevet 17. september 2019 1 time siden, Inochan skrev: Synes kjøttsuppe fra fjordland er den beste 😍💕 Takk for tips 😊. Ikke smakt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jerry Lee Skrevet 17. september 2019 Forfatter #196 Del Skrevet 17. september 2019 (endret) På Sunday, September 15, 2019 den 18.15, AnonymBruker skrev: Prøv kirsebærkompott, det er min favorittsaus (finnes ferdig i dessert-hylle) Anonymkode: b73ae...907 Kompott er vel ikke saus?! Tidligere fikk man såkalt Rødgrøt i samme slags forpakning som surkål i dag. Den var god med sukker og fløte. Mine bestemødre lagde Rødgrøt av restesaft og -bær etter safting og sylting. Ofte et blandingsprodukt. Det var kompott. ☺ Endret 17. september 2019 av Jerry Lee 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 17. september 2019 #197 Del Skrevet 17. september 2019 De gode gamle husmødrene skal ha evig ros for sine matlagingskunster, ofte tryllet frem av nesten ingen råvarer, men de fikk til skjønn mat. *digresjon, ja jeg vet* 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hoppetaujenta Skrevet 17. september 2019 #198 Del Skrevet 17. september 2019 På 13.9.2019 den 17.44, Jerry Lee skrev: Men er den maten hans bra? Jeg likte den ja. Selv om en fikk med seg en keramikkskål til kattemat etterpå, så var det små porsjoner. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 17. september 2019 #199 Del Skrevet 17. september 2019 Kiwi selger lapskaus på pose og tomatsuppe på pose. Er det "Lett&Mett" de heter tro? Overraskende gode begge to. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 17. september 2019 #200 Del Skrevet 17. september 2019 Kjøpte de ganske ofte når jeg bodde i Norge, og da var det som oftest kjøttkaker, svinestek eller oksestek. Har sikkert kommet mange andre spennede modeller siden jeg flyttet, men spiser egentlig ikke ferdigmat lenger nå. Syntes de var litt kjedelige egentlig, men med litt krydder så ble det ganske så ok. Anonymkode: ba5f3...ce7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå