AnonymBruker Skrevet 24. august 2019 #1 Del Skrevet 24. august 2019 Hei! Jeg og samboeren holder på å lage vin for første gang, og det var visst en del mer avansert enn vi første trodde 😅 Vi lager plommevin siden vi har ett plommetre i hagen med mye plommer på. Nå har vi skjært opp 16 kg plommer som sto i oppskriften, og lagt det i gjærinsspann på 30 L. Så har vi kokt opp 9 Liter vann med 1,5 kg sukker i. Nå venter vi på at det skal bli 25 grader oppi der. Men så var det den gjæren da.. vi kjøpte Turbogjær, var ikke sikker på om det var riktig, men det var den vi kjøpte. Bakpå står det: fremgangsmåte: 1. Gjør klar 21 liter vann på 30 grader. 2. Tilsett 6 kilo sukker og rør for å løse opp. 3. Tilsett Pureturbo og la det stå i 20-25 grader til gjæringen er ferdig. Oppi posen er det 60 gram med gjær. Hvor mye skal jeg ta oppi av gjæren?😅😅😅 det sto ikke i oppskriften til plommeoppskriften. Og jeg fant bare 1 plommeoppskrift. Håper noen kan svaret 🙏🏼og svare litt raskt om dem vet 🙈 Anonymkode: 9f787...50e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå